Yasmin Elvira Steenholdt

Få vækket dit legeDNA – også selvom du er voksen
At være i leg, er at være i selvforglemmelse, glæde og frihed. Al leg – går hånd i hånd med glæde og er drevet af lyst, – her starter en dannelsesrejse. For vi har brug for at glemme os selv lidt, glemme vores tankemylder og hvad der er rigtig og forkert leg”. Sådan siger Yasmin om sin gerning som legeAgent og børnekulturformidler.

Beskrivelse

Få vækket dit legeDNA – også selvom du er voksen

Men leg for voksne kræver lidt mod. Og hvorfor det? Fordi det er krævende at gøre noget man ikke plejer. Men det giver energi og åbner for kreativitet. Det åbner for refleksion og nye indsigter. Verden har brug for mennesker, der tør åbne sig uden dom over os selv eller andre. Vi finder ud af, at det vi frygtede, nu er forvandlet. I samskabelse, er vi mere åbne for nye input og ideer, end før vi legede.
Dette foredrag henvender sig til deltagere der er nysgerrige på input til at være i hverdagen med et legende mindset. Til jer der savner modet til at være lidt “gakkede”. Hvis I arbejder med børn i dagtilbud og indskoling, og vil vende hverdagen lidt på hovedet, er dette foredrag noget for jer.
Det er et interaktivt foredrag. For legen i den styrkede læreplan “har en værdi i sig selv”. Det betyder, at vi ikke arbejder med rigtig og forkert, men med en fænomenologisk tilgang til at være undrende.

Dette foredrag tilbyder deltagerne at få afprøvet noget leg og der vises klip fra hverdagen med legekunst. De får desuden masser af ideer, lige til at tage med hjem i hverdagen.

Om foredragsholderen:

Yasmin Elvira Steenholdt er sanger, legeAgent og børnekulturformidler. Hun har sunget siden hun var 17 år, og vundet en Danish Music Award, for hittet Wanna Dance i 1991 med Soulshock og Cutfather, været på tour med Laidback og Finn Nørbygård og lavet masser af teater og musicals.
Siden dengang, er hun ifølge hende selv, ”gået fra pop til krop”. Hun har specialiseret sig i æstetiske processer, i felten med leg og musik i hverdags-rum med 1000 vis af sessioner i dagtilbud og specialtilbud.
Siden 2019, har hun været kunstner i det nationale kulturtilbud www.legekunst.nu og leget med landets førende forsker indenfor “leg og dannelse”.
Få vækket dit legeDNA – også selvom du er voksen.. henvender sig bl.a. til
• Daginstitutioner
• Specialtilbud
• Virksomheder der vil åbne for mere kreativitet
• Alle der er nysgerrige på leg som energi

Log in with your credentials

Forgot your details?