Umahro

Umahro er ernæringseksperten i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?” og er derudover kendt som sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport. Han er eminent til at gøre sundhed og ernæring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret, uanset om målgruppen er en efterskole, en gruppe topledere eller videnskabsfolk.

Beskrivelse

Om Umahro

Umahro er ernæringseksperten i TV2-programmet “Kan man spise sig rask?” og er derudover kendt som sundhedsekspert, foredragsholder, bestsellerforfatter og rådgiver af verdens top performere indenfor både erhvervsliv og sport. Han har hjulpet tusindvis af mennesker i 1-til-1 konsultationer siden årtusindeskiftet og hundredetusinder via kurser, foredrag og workshops herhjemme og i udlandet.
Firmaer og organisationer i hele verden har nydt godt af Umahros hjælp med sundhedsprogrammer, kantineændringer, peak performance programmer for ledere og nøglepersoner og gennemgribende forankring af sundhed i organisationen.
Umahro er tæt ved at have solgt 500.000 bøger på dansk og engelsk. Den sidste bog er “Fra syg til rask”.
Alle foredrag med Umahro tilpasses til målgruppen – om det er en efterskole, en gruppe topledere eller videnskabsfolk. Han er nemlig eminent til at gøre sundhed og ernæring forståeligt, inspirerende, sjovt og konkret, uanset hvem målgruppen er.

Foredrag:

Energi nu og sundhed bagefter

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi og glæde her og nu og sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, hvad der skal til, til gengæld skal du gøre det.
Umahro forklarer hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde. Og med plads til udskejelser i ny og næ. I løbet af foredraget får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter ,om mad og træning i graven, så publikum lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på.

Fra usund til sund

Bliv sundere uden fanatisme og med udgangspunkt i dig og din hverdag fremfor, at du skal presses til at følge den nyeste kur eller det nyeste træningsprogram. Find frem til, hvad du kan gøre med kost, motion og bevægelse, søvn og stress, for at blive sundere, end du er nu. Trin for trin og i et tempo, hvor du kan være med, så ændringerne bliver varige. Du bliver inspireret til at lave de ændringer, der ligger lige til højrebenet, men har en enorm sundhedsværdi for dig. Effekterne er ikke kun en lavere risiko for velfærdssygdomme på lang sigt, men også mere energi, vitalitet og velvære lige her og nu!

Fra sund til supersund

Bliv en formel 1 racer fysisk og mentalt! Hvad skal der til for at blive supersund og kunne performe ekstraordinært, både fysisk og mentalt? Umahro hjælper verdens bedste atleter og top performere indenfor forretning, kunst og musik med at bruge kost, motion og livsstil til at kunne lægge sig i overhalingsbanen og holde til at være der. Få hans bedste fif, tips og tricks, så du selv kan blive supersund og top performe, når der er behov for det.

Fra syg til rask

Kan man spise og leve sig rask, selvom man lider af en svær eller kronisk sygdom? Nogle gange er svaret ja. Andre gange kan man ikke blive rask, men i hvert fald få det meget bedre gennem ændret kost og levevis, selvom man er syg. Lær hvordan du selv kan påvirke sygdom ved at ændre på kost, motion og levevis. Umahro har spist sig selv rask og hjælper folk med at bruge mad og livsstil som medicin hver eneste uge. Så han er om nogen den, der har et godt bud på, hvad der virker.

Hjernemad

Alle er enige om at mad påvirker din sundhed fra hagen og nedefter. Men vidste du også, at det, du spiser, påvirker din hjerne og dit sind lige så meget? Lær hvordan du kan nære din hjerne og bogstavelig talt spise dig i bedre humør, til bedre koncentration og endda påvirke psykiske problemer. Effekterne af motion og bevægelse, søvn og afstressning forklares også.

Umahro kan også bookes til foredrag om:

Genetik og sundhed
Autoimmunsygdomme, såsom ledegigt, kronisk tarmbetændelse og sklerose
Immunforsvaret
Velfærdssygdomme (type II sukkersyge, kræft, hjertekarsygdomme)
Overvægt
Astma, eksem, nældefeber og høfeber
Stress, mindfulness og meditation
Mad som medicin
Helsegastronomi
Fremtidens sundhedsvæsen og kommende trends indenfor sundhed
Fordøjelsen
Mandesundhed og kvindesundhed
Hormoner og hormonelle problemer
Depression
Adfærds-, udviklings- og indlæringsproblemer, såsom autisme og ADHD
Fremtidens laboratorietests og sundhedsundersøgelser
Functional Medicine
Sportsernæring for såvel motionister som elitesportsudøvere

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Coaching, Energi, Erhverv, Ernæring, Idræt, Kendt fra TV, Koncentration, Kost, Ledelse, Livskvalitet, Livsstil, Motion, Motivation, Samfund, Stress, Sundhed, Sygdom, Vægttab, Velvære, Videnskab, Vindermentalitet

Log in with your credentials

Forgot your details?