Trine Baadsgaard

Nøjsom:
Bæredygtighed – og mere luft i budgettet!
Mange af os er for alvor begyndt at kigge på vores forbrug – og den gode nyhed er, at der er masser af små og store knapper, de fleste kan skrue på, for at få råd til det, vi gerne vil. Det betyder bare, at vi skal være mere bevidste og undvære det, der ikke er vigtigt.
Hvis vi bare bruger penge uden at tænke over, hvordan de giver os værdi, smuldrer de let mellem hænderne på os: Frugt og slik på en tankstation, to-go-kaffe, vand på flaske, lys, der ikke bliver slukket, når de ikke bliver brugt, en dobbeltforsikring, gammel mad, der ryger i skraldespanden.

Beskrivelse

Alt dét fortæller Trine Baadsgaard om i sit foredrag. Hun startede for over 10 år siden med hende selv, fordi hun brugte for meget og fik for lidt ud af sine penge. Hun var blevet ligeglad: smed for meget mad ud, var ligeglad om lyset var tændt, købte tøj i hovedløse mængder.
Da besluttede hun sig for at se tilbage og til at erkende, at man ikke kan få alt. Og sige god dag til erkendelse af, at luksus er fedt, bare ikke hver dag. I dag lever hun af at skrive bøger, lave foredrag og forløb for mennesker, der, ligesom hende selv, har brug for at gribe deres forbrug an på en ny måde
Det er det, vores forfædre ville kalde nøjsomhed. At være bevidst om, at vi skal passe på vores ressourcer, for klimaets skyld og nu også for vores pengepungs skyld.
I sit højaktuelle foredrag fortæller Trine Baadsgaard blandt andet om:
· Hendes egen historie om at gå fra storforbruger til nøjsomheds-nørd
· Forskellen på nøjsomhed og nærighed – og hvorfor den er vigtigt
· Fire strategier, du kan bruge for at få mere luft i budgettet.
. Helt konkrete tips & tricks til, hvilke knapper du kan skrue på her og nu
· Hvordan nøjsomhed medfører glæde og livskvalitet
· Hvordan du finder frem til, hvad der er vigtigt – for dig!
Der bliver selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
Om Trine Baadsgaard
Trine Baadsgaard er forfatter, journalist, foredragsholder og kommunikationsrådgiver.
Forfatter til de to bøger ’Nøjsom – hundredvis af genveje til bæredygtighed og luft i budgettet’ samt ’Et år uden overforbrug – en livsnyders guide til 52 uger uden alt det unødvendige” (Forlag: Gyldendal)

Log in with your credentials

Forgot your details?