Tina Hjortshøj Bilsbo

Mød hele mediebranchens hemmelige våben, værtstræner og public speaker-coach Tina Hjortshøj Bilsbo i et direkte og tankevækkende aktuelt foredrag om, hvad vi hver især overser, lægger mærke til og skal være opmærksomme på, når vi kommunikerer foran et publikum.

Beskrivelse

Om Tina Hjortshøj Bilsbo

Tina Hjortshøj Bilsbo har mere end 25 års erfaring både foran og bagved mikrofon og kamera, senest som fast værtstræner på DR i en årrække. Hun har trænet værter på alt fra X-factor til P4, underholdning til nyheder og eksperter indenfor alle felter. I dag underviser hun desuden i kommunikation for mediebranchen og i erhvervslivet.

Derudover har Tina Hjortshøj Bilsbo haft en brevkasse i et magasin, Interviewet bredt fra lommetyve til Tina Turner, været vært på blandt andet Go’ Morgen Danmark, Puls, Strax & Huset. Hun har interviewet statsministeren i Go’ morgen Danmark, og haft sin egen sexquiz på DR2, samt castet på DR og værtstrænet på Grønland. Desuden har Tina Hjortshøj Bilsbo været producent på Live fra Bremen, kanalspeaker på P2, og har tilmed udgivet en bog ved navn ”Dagbog fra en sofazombie”.

Privat er hun gift med komiker og skuespiller Lars Hjortshøj og er mor til to voksne børn. Tina Hjortshøj Bilsbo er uddannet Master Coach fra Sofia Manning Inspire og arbejder med afprøvede metoder til at udvikle, fremkalde og udfordre dem, der skal være på og ligefrem have det godt med det.

Foredraget:

”…Nu er du jo ikke taler”- … men det kan du blive! – Foredrag for alle, der har noget på hjerte.

Mød hele mediebranchens hemmelige våben, værtstræner og public speaker-coach Tina Hjortshøj Bilsbo i et direkte og tankevækkende aktuelt foredrag om, hvad vi hver især overser, lægger mærke til, og skal være opmærksomme på, når vi kommunikerer foran et publikum. Uanset om det er til bestyrelsen, til medarbejderne, til forældremødet eller til brylluppet. For hvis du ser dig selv og dit budskab som højtbelagt smørrebrød, så skal du stoppe med, at opføre dig som en leverpostejsmad. Nu!

Tina Hjortshøj Bilsbo gør – på humoristisk vis – op med de fortærskede tricks om indstuderet kropssprog og forestillingen om faste skabeloner, til hvordan talen skal skæres, for at være rigtig. Disse tricks kan du glemme alt om – for når Tina Hjortshøj Bilsbo er færdig med dig, så virker du ikke troværdig. Så er du det!

Du får gennem foredraget helt naturligt adgang til din troværdighed og gennemslagskraft. Du vil genkende dig selv som type, når du taler foran andre mennesker. Og bliver derfor mere præcis på, hvad du skal arbejde med, inden du skal ”på” næste gang. Værktøjskassen er let og tilgængelig for alle, der ønsker at stå stærkere i deres formidling overfor andre mennesker.

Workshop:

Tal, som om ingen lyttede!

Foreslået varighed:180 minutter (kan skaleres efter aftale)
Kombiner Tina Hjortshøj Bilsbos foredrag med en hands-on workshop, hvor deltagerne tager en aktiv del, kommer på gulvet og laver øvelser. Her er en unik mulighed for at omsætte indsigterne fra foredraget til direkte handling og læring på stedet. Få skarp og kærlig feedback.

Tina Hjortshøj Bilsbos skaber det trygge rum, hvor alle kan prøve sig selv af. Det er sjovt, lærerigt og udfordrende. Man bliver set for sine styrker og får konstruktiv feedback på det, som kan gøres endnu bedre. Og det skal være sjovt at blive klogere på sig selv. Det er Tina Hjortshøj Bilsbo den rutinerede garant for, og hun smider sig selv i puljen fra start, så alle kan være med – på hvert deres niveau. Der findes ingen perfekt opskrift, og ingen er født som den perfekte taler. Du skal øve dig for at blive endnu bedre. Tina Hjortshøj Bilsbo fortæller, hvordan du kunne gøre det. På en underholdende men saglig måde bliver du præsenteret for, hvad du skal være opmærksom på både i forberedelsen, mens du taler og efter du har talt. Og samtidigt lærer du rigtigt meget om den gruppe, du er en del af. Det gør man nemlig, når man ”lærer for sjov” og med vilje.

Citater om Tina Hjortshøj Bilsbo:

”Siden min ansættelse hos Danmarks Radio i 2008, har jeg haft et tæt samarbejde med værtstræner og coach Tina Hjortshøj Bilsbo. Tina har en betydningsfuld aktie i min udvikling som vært gennem de sidste 9 år.
At være vært er et håndværk, som man skal lære. Derfor er det vigtigt, at have en værtstræner tilknyttet, så man derved sikrer, at ens udvikling som vært ikke går i stå. I Tinas arbejde med mig, har hun altid været utrolig konkret i sin kritik, ærlig, kærlig og i det hele taget skabt rammerne så jeg har følt mig godt tilpas. Hun er vigtig for mig. Både personligt, men også i forhold til mit arbejde.

Senest har jeg arbejdet sammen med Tina under X Factor. Hun indgik naturligt i produktions – og redaktions sammenhæng, og fungerede som min allierede sæsonen igennem. Jeg er hende taknemmelig for meget – og kan varmt anbefale hende til andre. Selvom jeg helst vil have hende for mig selv.”
– Sofie Linde, Værtinde

”Som forberedelse til mit job som en af værterne på programserien Spartan på Kanal5 i efteråret 2016, tilbragte jeg et par intense dage sammen med Tina Hjortshøj Bilsbo, da jeg havde brug for træning i form af spørgeteknik, sparring og definering af mig selv i den rolle jeg skulle udfylde i programmet.

Tina var yderst professionel i sit arbejde sammen med mig og har enorm stor viden omkring, hvad der fungerer godt på den anden side af skærmen, og hvordan du bevare din autenticitet samtidig med, at du formidler et budskab.
Jeg vil til hver en tid benytte mig af Tinas kompetencer, hvis jeg igen skal formidle noget udadtil som vært eller performer på anden vis.
– Rikke Hørlykke, Ejer af Hørlykke Performance og tidl. professionel håndboldspiller

Det lidt slidte udtryk ”at man skal være den bedste udgave af sig selv” er faktisk dét Tina så smukt har lært mig: At tage de bedste komponenter fra privatpersonen og fremkalde dem i radio- og tv-værten.
Hun er en kærlig og kompetent læremester, som jeg anbefaler varmt.
– Kasper Harboe, Vært på P4

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Coaching, Kommunikation, Kultur, Medier, Popkultur, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Talent, TV, Underholdning, Undervisning, Workshop

TOP