Thomas Uhrskov

Thomas Uhrskov er bedst kendt fra TV2s ski-programmer, men han arbejder også som journalist, reporter og forfatter med speciale indenfor kommunikation. Du kan enten lære, hvordan du bliver bedre til at stå på ski i løbet af 6 minutter, eller også hvordan du optimerer din mail-kommunikation internt og eksternt på arbejdspladsen – Eller begge dele!

Beskrivelse

Om Thomas Uhrskov

For mange er Thomas Uhrskov mest kendt som manden i den gule ski-jakke i TV2s ski-programmer, men der mere til ham end det. Han har 30 års journalistisk erfaring: Feature- og reportagejournalist på Berlingske Tidende. Reporter og vært på TV2 Nyhederne. Vært på magasin- og nyhedsprogrammer. Siden 2000 selvstændig tv-producent, forfatter og foredragsholder.

Foredrag:

Bliv bedre til at stå på ski

Thomas Uhrskov holder selvfølgelig foredrag om det at stå på ski. Foredraget inderholder et væld af meget underholdende anekdoter, som alle har en dybere mening. Man kan nemlig lære rigtig meget om livet og om sig selv gennem skiløb. Thomas Uhrskov viser en række videoklip, som afføder både grin og eftertænksomhed. Og så vender han hele læreprocessen på hovedet, hvilket gør det meget lettere at lære…

Faktisk tager det kun 6 minutter at blive en meget bedre skiløber, der nyder skiferien endnu mere tidligere. Thomas Urhskov lærer folk at stå på ski – ja, de bliver rent faktisk bedre under foredraget, og han giver tilhørerne sjove lektier for, som de skal lave under deres næste skiferie. Thomas ved af erfaring, at deltagerne rent faktisk også gør det.

Større arbejdsglæde gennem effektive og let skrevne mails

Skab tilfredse kunder og mere motiverede medarbejdere.
Alle medarbejdere kan med syv enkle værktøjer blive langt bedre til at skrive mails. Resultatet kan registreres med det samme:

Større arbejdsglæde – det bliver lettere og sjovere at skrive mails
Bedre trivsel og mere effektivitet – skrivetiden skæres ned med en trediedel
Færre kundekonflikter – kender man mail faldgruberne, kan de let undgås
Frigivelse af resurser – korte, klare og konstruktive mails virker første gang

I dette humoristiske og kompetanceudviklende foredrag med Thomas Uhrskov styrkes deltagernes grundlæggende forståelse for mail-kommunikation. Hvad er betydende for om en mail virker, eller om den rammer helt ved siden af? Efter foredraget vil deltagernes sprogforståelse være steget til et niveau, hvor det bliver motiverende både at læse og skrive mails.

Foredraget handler ikke om komma-sætning og grammatik. Thomas Uhrskov tager udgangspunkt i, hvordan vi tænker, taler og føler. Undervejs vil der være enkle skriveøvelser og overraskende tankeeksperimenter, som rokker ved deltagernes sproglige erkendelser.

Thomas Uhrskovs tager udgangspunkt i sin nye bog om bedre mailskrivning: “De lysende taster”. Deltagerne modtager hvert et eksemplar af bogen i forbindelse med foredraget.
De syv skrive-råd, som gennemgås i både foredrag og kurser, har særlig relevans for medarbejdere med direkte kundekontakt eksempelvis kundeservice og salgsafdelinger. Den interne mail- kommunikation i virksomheden vil dog uagtet medarbejdernes arbejdsfunktion også blive forbedret.

Foredrag eller kursus

Halv- og heldags kurserne går yderligere i dybden med sproglig afsmitning, budskaber, vinkling, formål og strategi. Deltagerne får flere skrive-opgaver og disse gennemgås i detaljer. Gennem øvelser arbejdes der med Produktions Orienteret Tekstanalyse (POT) og der opsættes fremtidige parvise samarbejder mellem medarbejderne.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Arbejdsglæde, Idræt, Journalist, Kendt fra TV, Kommunikation, Kursusleder, Motion, Selviscenesættelse, Sport, Virksomhedsudvikling

Log in with your credentials

Forgot your details?