Team Tvilling

Fra kuvøse til Ironman! en morsom, motiverende og varm fortælling om Steen og Peder Mondrups fantastiske rejse frem mod Ironman Copenhagen 2014. Et foredrag der giver stof til eftertanke og om hvad vilje kan udrette.

Beskrivelse

Team Tvilling blev de første tvillinger i verden, der gennemførte en Ironman.  Det har de lavet et foredrag om.  De deler ud af deres erfaring og viden inden for motivation, troen på sig selv og kampen mod det umulige.

Det er en fantastisk historie om mod, vilje, store mål og drømme, og en bundsolid tro på, at man kan hvad man vil, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger.  En fantastisk rejse, hvor Team Tvilling overkommer både tvivl, modgang og rejser sig fra de store nederlag og gør dem til en sejr.

Team Tvilling fortsætter kampen for hinanden og for drømmen om Ironman-medaljen med en tro på, at de kan nå målstregen – ligegyldigt, om det regner eller hagler, eller de bliver kørt af vejen af en campingvogn. Det er blot forhindringer, der skal forceres. Hør den interessante rejse i dette spændende foredrag med Steen og Peter Mondrup. En motivationsindsprøjtning ud over det sædvanlige med det energiske, anderledes og underholdende foredrag, der især egner sig til virksomheder, skoler, intuitioner og foreninger.

 

Log in with your credentials

Forgot your details?