Tamra Rosanes

Musikalske foredrag med Tamra Rosanes, som siden 70’erne  har underholdt på den danske countryscene.  Skønne  fortællinger fra den award vindende solist, som har et kæmpe indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med sine amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes en vaskeægte country dronning. Foredragene  som  har fokus på historierne og traditionerne fra den amerikanske country- og folkemusik, krydes med sange hen af vejen, som giver en rød tråd i hele fortællingen.

Beskrivelse

Når Musikken åbner døre

En musikalske foredrag med amerikansk/dansk sanger Tamra Rosanes.

Som 20-årig flyttede sangeren Tamra Rosanes fra en forstad I New York til København. Det var et kulturchok.  Alligevel har hun i over 4 årtier sunget, spillet og charmeret sig vej til danskernes hjerter.

Hør om hendes musikalske opvækst i USA, som øjenvidne til de to legendariske Beatles koncerter i Shea Stadium, deltager på Woodstock festival i 1969, protestmarcherne imod Vietnam krigen i 1970 og hvordan hun har brugt sin musik til vigtige sager som miljøaktivist for Greenpeace og i forbindelse med Klimatopmødet i København i 2009, Red Barnet, og som ambassadør for Scleroseforeningen. Alle anekdoter og historierne bliver ledsaget af en sang.

Tamra er lige blevet dansk statsborger og har været i de danske arkiver i USA og fundet gamle danske sange oversat til engelsk – udgivelse af nyt album forår 2019 A DIVIDED HEART/DET DELTE HJERTE.

Senest udgivelse “Breathe Again”, (2021) er en opmuntrende sang i en svær periode i verdenshistorie.

Tamra fejrer 50-års jubilæum i musikbranchen i 2022.

Historien om rødderne af amerikansk musik – et musikalsk foredrag

Velkommen til et lærerigt, musikalsk og underholdende foredrag.
Tamra Rosanes har igennem en 50 årig lang karriere med amerikansk country og folkemusik fået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat.
Der er religiøse sange, sange om krig og kærlighed, oldtime traditionelle sange, mountain music, slavernes spirituals og gospel sange, cowboy sange, jernbanesange, arbejdssange, fagforeningssange, protestsange i 60’erne, og helt frem til vor dages musik, som er inspireret af fortiden.

Tamra vil kigge tilbage på den amerikanske musikhistorie og dens rødder, fortælle anekdoter og synge sange fra alle perioder.

2 spændende foredrag med en af Damarks absolut mest respekterede countrylegender.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Historie, Koncertforedrag, Kultur, Livserfaring, Musik, Musikhistorie, Popkultur, USA

Log in with your credentials

Forgot your details?