Susse Wold

Susse Wold behøver næsten ikke nogen nærmere præsentation. Hun er én af sin tids største skuespillerinder, med alt fra yndige ungpigeroller, over femme fatale præstationer og store karakterroller bag sig. Susse Wold har den helt unikke kombination af folkelighed og noget helt unikt og ganske særligt og en fantastisk livshistorie hun generøst har delt ud af i nu 3 bøger.

Beskrivelse

Foredrag med Susse Wold

Bevægelse

Susse Wold siger om foredraget:

Da jeg skrev bogen Fremkaldt for 10 år siden havde jeg stor fornøjelse af, at komme rundt i landet og fortælle om min bog. Det har været godt at blive fremkaldt, men et fastbillede er ikke levende.

I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling. Nu har jeg skrevet en ny bog som jeg har kaldt Bevægelse. Den vil jeg glæde mig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting jeg møder. Den fysiske mening hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting. Dette lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.

Bogen er en fortælling om, hvad jeg har lært af de mennesker jeg har mødt og de ting jeg har oplevet. På teateret som i livet gælder det om at svare når ens stikord falder. Livet har givet mig mange fristende stikord og jeg har svaret på mange af dem. Det fortæller jeg om. Alvorlige og svære ting blander sig med oplevelser med humor og latter. Om jeg er i en sweat lodge på Hawaii med en Shaman, eller om jeg er til et AA møde. Om jeg optræder med H.C. Andersen for kronprinsen af Japan, eller om jeg ligger på hjerte-afdelingen på Riget. Om jeg sidder fast i et mudderhul i Kenya omgivet af løver – eller om jeg går på den røde løber i Cannes til Filmfestival.

Alle oplevelser

Har lært mig, at se gaven i selv de mest umulige situationer. I mit foredrag vil jeg fortælle om alle de farverige oplevelser jeg har haft i mit livstog. Jeg slutter min bog, med at lave et interview med mig selv. Denne kalder jeg ”Hokus pokus – mig selv i focus.” Her stiller jeg mig selv alle de spørgsmål, som jeg ved mange gerne har villet spørge mig om, men har syntes var for indiskret. Men da man ikke kan være indiskret overfor sig selv, har jeg lavet et interview. Hvor jeg stiller mig selv indiskrete spørgsmål og selv svarer på dem. Spørgsmål om alder, skønhed, kærlighed, rygter og død. Det kapitel vil jeg læse når jeg holder foredrag. Og efter foredraget kan man stille mig ALLE de indiskrete spørgsmål man har lyst til.

Yderligere information

Emner

Anekdoter, Arbejdsglæde, Humor, Kendt fra TV, Kultur, Livserfaring, Motivation, Skuespiller, Teater, TV, Underholdning

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?