Stig Rossen

Stig Rossen er ubetinget Danmarks største sangstjerne inden for musicalgenren. Men et hvert job kan blive trivielt, hvis man kommer til at slå hjernen fra. Dette er et foredrag, som efterhånden har lært rigtig mange mennesker, at man, ved at slå den hårdt belastede automatpilot fra, kan skabe sin egen perfekte dag.

Beskrivelse

Om Stig Rossen

Stig Rossen er ubetinget Danmarks største sangstjerne inden for musicalgenren. Han er en sanger af international karakter, som ved enhver lejlighed begejstrer sit publikum, og giver dem en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Stig Rossen fik sit gennembrud med hovedrollen i Les Miserables i opsætningen i Londons teaterverden.

Siden er det gået over stok og sten med store roller og mange koncerter rundt omkring i verden. Ud over at bruge sin store stemme til sang, musical og som stemme i en lang række tegnefilm, kan Stig Rossen desuden opleves som foredragsholder med titlen: ‘Livet skal ikke leves på automatpilot’. Han har siden 1999 holdt 80-100 foredrag om året, fortrinsvis på danske erhvervsvirksomheder.

Foredrag:

Livet skal ikke leves på automatpilot

Dette er et foredrag, som efterhånden har lært rigtig mange mennesker, at man, ved at slå den hårdt belastede automatpilot fra, kan skabe sin egen perfekte dag. “Livet skal ikke leves på automatpilot” er også titlen på en bog, som Stig Rossen udgav i 2006. I bogen, såvel som i foredraget, kan man bl.a. nyde historien om, hvordan Stig Rossen blev så ‘blæst i krydderen’ af at spille den samme rolle aften efter aften (i musicalen Les Misérables), at det til sidst lykkedes ham at falde i søvn på scenen midt under en forestilling foran et betalende publikum. Nok var det for Stig Rossen en drømmerolle – men alligevel! Det var for Stig Rossen på tide at vågne op og forblive bevidst opmærksom over for omgivelserne og over for egne reaktionsmønstre. Det handler kort sagt om fokusering og nærvær. Når man først for alvor indser, at livet ikke skal leves på automatpilot og får lært sin egen personlige automatpilot grundigt at kende, vil man snart opleve, at der sker mirakler i forhold til ens trivsel og virkelyst.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Energi, Kendt fra TV, Koncentration, Kultur, Livserfaring, Livskvalitet, Livsstil, Musik, Samfund, Velvære

Log in with your credentials

Forgot your details?