Stig Ladefoged

Stig Ladefoged er sygeplejerske, foredragsholder, sundhedsblogger og forskningsnørd samlet i én person. Han er aktuel med et foredrag om, hvorfor det er gavnligt for helbredet at spise mere plantebaseret. I sit humoristiske og informative foredrag, formidler Stig kostens indflydelse på dine tarmbakterier, gener og livsstilssygdomme. Stig formår at formidle kompleks ernæringsforskning i øjenhøjde på en levende og underholdende måde.

Beskrivelse

OM STIG LADEFOGED

Stig Ladefoged er uddannet sygeplejerske med speciale i livsstilsmedicin og certificeret i plantebaseret ernæring. Under sin uddannelse satte han sig for at finde forskningens svar på den sundeste kostform. Han fandt svaret – vi bør spise mere plantebaseret. Med flere tusinde forskningsartikler i rygsækken besluttede Stig sig for at gribe sin sygeplejeuddannelse anderledes an. Som den første sygeplejestuderende i Danmark, skrev han sit afsluttende speciale om sin egen virksomhed – døbt Den Plantebaserede Sygeplejerske. Igennem foredrag, blogindlæg, livsstilssamtaler og workshops udøver han i dag en anderledes form for sygepleje med sin virksomhed. Her hjælper han folk med at ændre livsstil og tage ansvar for sin egen sundhed.

FOREDRAG:

SUNDHEDSGEVINSTERNE VED EN MERE PLANTEBASERET KOST

De fleste ved, at vi bør spise mindre kød, æg og mejeriprodukter for klimaets skyld. De færreste ved måske, hvor sundt det er at udskifte disse fødevarer med bælgfrugter, grøntsager, fuldkorn og frugt. Stig Ladefoged formidler på underholdende og letforståelig vis den førende ernæringsforskning, som peger på, at vi bør spise mere plantebaseret. For sundhedens skyld.

Under foredraget vil du blive klogere på, hvordan kosten påvirker forskellige livsstilssygdomme, din tarmflora, din aldring og dine gener. Særligt fokuserer foredraget på ernæringsforskningen bag hjertekarsygdomme, forhøjet blodtryk, type-2 diabetes og visse kræfttyper. Stigs formidling af forskningen sker gennem en flot visuel præsentation og med en god portion humor. Der er garanti for, at du bliver klogere og underholdt på én og samme tid.

“Vil du vide mere om, hvordan vores kostvalg påvirker klimaet? 

Forskning peger på, at det vil gavne klimaet at spise flere plantebaserede og færre animalske fødevarer. Hvis man ønsker at blive klogere på sammenhængen mellem vores madvaner og dets klimaaftryk, er det muligt at tilvælge viden herom til foredraget.”

ANMELDELSER:

Lena: ”Helt vildt godt foredrag. Stig er sjov og en rigtig god taler. Jeg lærte en masse og synes det var meget interessant. Meget vigtige emne alle ville have godt af at vide.

Ingelise: ”Jeg har været til mit første foredrag med Stig. De videnskabelige facts han havde, gav mig næsten chok. Hvis du vil vide mere om, hvad som er sundt for kroppen, anbefaler jeg et foredrag med Stig. Det bliver holdt med meget humor og masser af videnskabelige beviser. Det er tydeligt, at han brænder for at sprede budskabet.”

Brian: ”Jeg har været til en del foredrag også om kost og sundhed. Jeg må bare sige at Stigs foredrag slår de fleste og er helt fantastisk! Stig er mega god til at inspirere og forklare kompleks forskning på en let tilgængelig måde. Hele tiden med et glimt i øjet. Dette foredrag er relevant for alle mennesker og kan kun anbefale dig at opleve det.”

Winnie: “Et helt igennem fantastisk foredrag. Hvor kompleks viden bliver formidlet på en let forståelig og humoristisk måde. Stig er en dygtig foredragsholder, som når igennem med sit budskab på en inspirerende måde.”

Linea: ”Netop hjemkommet efter et spændende og inspirerende foredrag med Stig. Hvad der let kunne komme til at virke som en skræmmekampagne var i stedet to ekstremt informationsrige timer. Der var god stemning og relevant viden, fortalt så alle kunne følge med. Kan med glæde anbefale Stigs foredrag.”

Michael: ”God videnskabelig evidens og god humor og underholdning. Stig bekræfter mig kun i, at den veganske kost er den sundeste.”

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Ernæring, Kost, Livskvalitet, Livsstil, Sundhed, Sygdom, Velvære

Log in with your credentials

Forgot your details?