Sofie Østergaard og Cathrine Errboe

SPAREGRISANARKISTEN – min vej til overskud  – Tv- og radioværten Sofie Østergaard har siden barnsben været optaget af økonomi, og i 2022 udgav hun bestsellerbogen Sparegrisanarkisten – min vej til overskud i samarbejde med journalist Cathrine Errboe. Nu har du mulighed for at høre hendes historie og få en masse inspiration til, hvordan du får styr på din egen økonomi.

Beskrivelse

Penge er gode at have og svære at undvære, og hver eneste dag træffer vi valg, som påvirker vores økonomi. Det gælder alt fra turen i Fakta til to-go-kaffen eller et par nye sko. Alligevel kommer det bag på mange af os, når der igen er lavvande i kassen. Hvad skete der lige for mine penge?
Der skete såmænd det, der sker for de fleste af os: vi bruger mere, end vi har og lever over evne.

Uanset, hvor mange man har, spiller penge en rolle – nu og i resten af livet, og økonomi er en del af den virkelighed, der venter ude i fremtiden. En fremtid fuld af valg og fravalg, drømme, skuffelser, håb og realiteter, hvor fænomener som aktier, opsparing, pension, gæld og forbrug kan have relevans.

Sofie Østergaard er i dag en populær tv- og radiovært. Hun driver flere virksomheder og er forfatter til bestselleren ”Sparegrisanarkisten – min vej til overskud”, men hun er meget mere end det. Hun har på egen krop erfaret, hvad det vil sige at være på røven, skralde og være for stolt til at bede om hjælp. I foredraget fortæller hun ærligt og med varme og humor om sit liv og sine valg, og hvorfor det er så vigtigt, at have styr på sine penge.

Sofie Østergaard interviewes af bogens medforfatter, Cathrine Errboe, og der lægges op til en åben dialog med publikum.

Log in with your credentials

Forgot your details?