Søren Ryge

Søren Ryge er hele Danmarks havemand. Han har i over 30 delt tips og tricks til haven, og de fleste danskere ved, hvem han er. I de senere år har man kunne opleve et stigende antal udsendelser, der handler om mennesker. Ganske almindelige danskere, der har – eller er en god historie.

Beskrivelse

Om Søren Ryge

Søren Ryge er kendt af de fleste, fordi han har lavet udsendelser i over 30 år – mest om haver. Han er hele Danmarks havemand. I flere årtier har den hyggelige og nærværende vært fanget sit publikum med historier og tips om alt lige fra ukrudt, græsplæner og roer. I de senere år har man kunne opleve et stigende antal udsendelser, der handler om mennesker. Ganske almindelige danskere, der har – eller er en god historie. Søren Ryge møder mennesker med respekt, interesse og oprigtighed. Han er aldrig ironisk, sarkastisk eller distancerende, men fortæller os om mennesker og deres hverdag, som de selv ser den.

Foredrag:

I sit foredrag vil han fortælle om alle de mennesker, han har mødt. Det kan være Bette Anna fra Randers eller Ostehandleren fra Skagen. Det er onkel Aage fra Amerika og Henning fra Haderslev. Der er Evald med hvidkålssuppen og Lis med dyrene. En perlerække af mennesker, der lukker op for deres liv og hverdag. Men hvordan fandt han frem til Hans med rågerne og Didde med nisserne? Hvordan fik han lavet to dages snak til en halv times fjernsyn? Og hvorfor er det egentlig så interessant at høre helt almindelige danskere fortælle om et helt almindeligt liv? Alt dette fortæller Søren Ryge om på din egen rolige, artikulerede og velformulerede facon.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Kendt fra TV, Mennesker, TV

Log in with your credentials

Forgot your details?