Søren Pilmark

Søren Pilmark er én af sin tids absolut største skuespillere, han er instruktør og så er han i dén grad også kendt som værende en fjerdedel af ”Ørkenens Sønner”. Som den erfarne skuespiller han er, formår Søren Pilmark at levere spændende fortællinger og anekdoter, der spænder over en bred kam af interessante emner.

Beskrivelse

Om Søren Pilmark

Søren Pilmark er én af sin tids absolut største skuespillere, han er instruktør og så er han i dén grad også kendt som værende en fjerdedel af ”Ørkenens Sønner”. Han har en evne til at få selv de mest basale fortællinger til at sprudle af energi og liv. I sine foredrag formår Søren Pilmark med sin unikke placering i dansk teaterliv og sin karakteristiske personlighed og fortælleevne, at formidle sin historie på både charmerende og professionel vis.

Foredrag:

Lad dig blive ført om bag scenen og kameraet

Som den erfarne skuespiller han er, formår Søren Pilmark at levere spændende fortællinger og anekdoter, der spænder over en bred kam af interessante emner.
Søren Pilmark beretter i sine foredrag om alt fra sin barndom til livet på skuespillerskolen, og han tager publikum med bag kulissen på Det Kongelige Teater. Der bliver også fortalt om, hvordan det er at medvirke i Oscar-nominerede kortfilm, om scenekunst og filminstruering, samt om dét at være entertainer. Alt dette er en del af Søren Pilmarks betagende og bevægende livsfortællinger, som rammer plet hos publikum.
Søren Pilmarks foredrag foregår som eksklusivt musikalsk Q/A- foredrag, hvor han interviewes af forfatteren Kirsten Jacobsen, som har skrevet biografien “Søren Louis Pilmark”, og hele foredraget kan krydres med musikalsk underholdning.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Humor, Kendt fra TV, Komik, Livserfaring, Skuespiller, Teater, Underholdning

Log in with your credentials

Forgot your details?