Simon Dalsgaard

Simon Dalsgaard (født 1996) er en globetrotter med mange kilometer bag sig i mere end 46 lande. Simon rejser på medmenneskelig hjælpsomhed, og den foretrukne form for transport er at blafning imens overnatning oftest foregår som ”couchsurfer” hos fremmede mennesker ude i verden. I sine foredrag fortæller Simon Dalsgaard åbenhjerteligt og medrivende om oplevelserne på de lange landeveje i nogle af verdens mindst besøgte egne.

Simon er desuden kendt fra TV 2 Zulu, hvor han gennem to sæsoner har medvirket i den populære serie Roomies

Beskrivelse

FOREDRAG med Simon Dalsgaard

Mød Verden – 15.000 kilometer på menneskelig venlighed

.

I sommeren 2017 rejste Simon Dalsgaard fra sit hjem, nær Skanderborg, til Kasakhstan og retur igen. Uden brug af offentlige transportmidler , blot ved hjælp af sin tommelfinger, nysgerrighed og tillid til andre mennesker. I sit foredrag fortæller han om sine oplevelser gennem 18 forskellige lande, på 96 dage. De erfaringer han gjorde sig på sin tur. Glæd jer til at høre historier om, hvordan det er at køre 4 timer med et levende får i bagagerummet. Sove i telt i en park midt i Moskva, mødet med tusindvis af hjælpsomme mennesker og meget mere…

Mød Verden – På tommelen gennem Vestafrika

I efteråret 2018 rejste Simon Dalsgaard 8000 kilometer på tværs af Afrika, fra Marokko til Ghana. Uden brug af offentlige transportmidler, blot ved hjælp af sin tommelfinger, nysgerrighed og tillid til andre mennesker. I sit foredrag fortæller han om sine oplevelser gennem ørkener, bjerge og jungler i et for mange ukendt kontinent. Glæd jer til at høre historier om, hvordan det er at rejse igennem Sahara-ørkenen som blind passager på verdens længste tog. Kæmpe med korrupte grænsevagter, blive indlagt med malaria og meget mere i et foredrag om mødet mellem mennesker.

En lille video 
https://we.tl/b-aAc3JBrtMz

Yderligere information

Emner

Frihed, Globalisering, Kultur, Mennesker, Politik, Rejse, Verden

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?