×
VI HJÆLPER GERNE
1 Ring til os
2 Skriv til os
3 Søg i emner

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 70 27 03 08, eller send en mail på [email protected] Du kan også nemt selv søge på emner eller navn i menupunktet "Søg foredrag".

KONTORTIDER
Man-Fre 10:00 - 16:00
Tlf.: +45 70 27 03 08

Udenfor kontorets åbningstider kan vi kontaktes på vagttelefon +45 41396760

Rolf Sørensen

Rolf Sørensen er en stor sportsmand med 56 professionelle sejre på CV’et og derudover er han også en fremragende foredragsholder.  Hør ham fortælle om teambuilding, holdånd og om det at være leder for et stort team.

Beskrivelse

Om Rolf Sørensen

Rolf Sørensen er født i 1965 og udover sejre i Tour De France, i forårsklassikerne, Liège-Bastogne-Liège og Flandern Rundt vandt Rolf Sørensen også OL-sølv i Atlanta i 1996. Allerede som 20 årig var Rolf Sørensen professionel og måtte tage lederollen for mange mennesker. Hele 56 professionelle sejre kan Rolf Sørensen skrive på CV’et, og det er ganske imponerende. Rolf Sørensen arbejder i dag som cykelkommentator for TV2-sporten, men han virker også som foredragsholder.

Foredrag:

Rolf Sørensen er en stor sportsmand og en fremragende foredragsholder. Oplev Rolf Sørensen i et inspirerende foredrag, hvor han taler om teambuilding, holdånd og om det at være leder for et stort team. Alle ovenstående erfaringer fokuserer Rolf Sørensen på i foredraget, og han fortæller om vigtigheden i at sammensætte det hele rigtig team, når succesen skal jages.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Idræt, Kendt fra TV, Ledelse, Livserfaring, Motion, Motivation, Sport, Vindermentalitet, Virksomhedsudvikling

TOP