Rikke Hørlykke

Rikke Hørlykke var en af Danmarks bedste håndboldspillere og i dag lever hun af at træne erhvervsledere både fysisk og mentalt, samt af at holde foredrag. Rikkes foredrag udmærker sig ved at kombinere praktiske personlige erfaringer og fortællinger med en stærk indsigt i vores mentale univers, herunder viden fra en uddannelse i kognitiv psykologi.

Beskrivelse

Om Rikke Hørlykke

Som den karismatiske playmaker for både Anja Andersens Champions League-vindende Dream Team og for de danske OL-2004 guldvindere, kender Rikke Hørlykke alt til at være individualist på et hold, der skal præstere. Rikke Hørlykke blev en af verdens bedste playmakere, fordi hun formåede at løfte niveauet hos sine medspillere. Hun læste spillet bedre end nogen anden, og så satte hun holdets interesser foran sine egne. Hun har spillet alle roller i et hierarki. Hun har været den nye, der håbede på 5 minutters spilletid, hun har været den strategiske, der skulle få de andre til at præstere, Jokeren der skulle være kreativ og levere nu og her, og stjernen, som de andre måtte tilpasse sig. Hendes egen benzin til at holde sin mentale motor i topform er fysisk træning og bevidste valg. Efter 6 år væk fra elitesport mærkede hun, at hun ikke længere havde den samme skarphed. Hun manglede overskud og handlekraft. Hun gjorde træning til sin levevej igen – og i dag lever hun af at træne erhvervsledere både fysisk og mentalt og af at holde foredrag.

Foredrag:

Dedikeret

Rikkes foredrag udmærker sig ved at kombinere praktiske personlige erfaringer og fortællinger med en stærk indsigt i vores mentale univers, herunder viden fra en uddannelse i kognitiv psykologi. Hun har gennem sit liv haft en unik evne til at fokusere på muligheder selv i situationer, hvor alt har synes helt umuligt. Hendes drive er smittende og hun går benhårdt efter at få sine lyttere med på, at handling starter hos dem selv. Gennem hele sin professionelle karriere har hun studeret og haft en erhvervskarriere ved siden af håndbolden. I januar 2015 udkom hun med bogen, ”Stærk, stærkere sund – træn dig til bedre vaner”, der handler om, hvordan fysisk træning og bevidste valg fører til mental styrke. Bogen giver et meget personligt indblik i, hvad det er for nogle læringspunkter topatleter har med sig i bagagen.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Energi, Erhverv, Idræt, Ledelse, Livskvalitet, Livsstil, Motion, Motivation, Samfund, Sport, Sundhed, Velvære, Vindermentalitet

Log in with your credentials

Forgot your details?