Pusle Helmuth

Pusle Helmuth fortæller i sit rigt illustrerede foredrag om sine oplevelser med at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en enlig mor med en masse ambitioner på hendes vegne.

Beskrivelse

Om Pusle Helmuth

Pusle Helmuth er barnebarn af Osvald Helmuth og datter af skuespillerne Frits Helmuth. Pusle Helmuth havde sin første rolle som 3årig i “Min Søsters Børn”, og var ligeledes med i de efterfølgende film i filmserien. Pusle Helmuth stoppede med skuespillet i de tidlige teenageår, og har i sit voksne liv arbejdet som sekretær i Folketinget, stewardesse, receptionist, køkkenmedhjælper, rengøringskone, tjener, bartender og garderobedame.

Foredrag:

Livet bag kulisserne og som barnestjerne

“Pas godt på dem. De er meget sårbare. For det at være barnestjerne er en voksenrolle.”

Således skriver Pusle Helmuth i sin selvbiografi fra 2004, og med det udgangspunkt fortæller Pusle Helmuth i sit rigt illustrerede foredrag om sine oplevelser med at være barnestjerne og at vokse op i skyggen af filmkulisserne uden en far og med en enlig mor med en masse ambitioner på hendes vegne.

Fortællingen omkring de svære teenageår, efter den pludselige afslutning på karrieren, samt det store antal af arbejdspladser og selvfølgelig det at finde den eneste ene.

Med sin ærlighed og oprigtighed fortæller Pusle Helmuth om, hvordan modgang, tilgivelse og astronomi satte hende i stand til at bryde fortidens mønstre og blive et lykkeligt menneske. Derudover lægges der op til dialog med tilhørerne.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Familie, Livserfaring, Medier, Samfund, Skuespiller, Talent

Log in with your credentials

Forgot your details?