Poul Erik Skammelsen

Mr. News fra TV2 – Poul Erik Skammelsen –  holder foredrag om sit speciale USA, og sin tid som journalist rundt i verden. Skammelsen er blevet en af de store stjerner blandt Danmarks nyhedsjournalister.

Beskrivelse

Om Poul Erik Skammelsen

Skammelsen er blevet en af de store stjerner blandt Danmarks nyhedsjournalister. Vi har både set ham som korrespondent overalt ved verdens brændepunkter, samt som fast studievært på bl.a. 22 Nyhederne på TV2, hvor han har været ansat siden 1988. Han har desuden været fast udenrigskorrespondent i bl.a. Prag, Moskva og Washington. Skammelsen er meget aktiv på de sociale medier under navnet 22Skammelsen.

Foredrag:

I verdens brændepunkter

Publikum tages med på en rejse verden over og hører om de historiske begivenheder Poul Erik Skammelsen har befundet sig i, som fx massakren på den himmelske fredsplads i Peking, terrorangrebet 9/11, nedrivningen af berlinmuren, tsunamier og alt der imellem. Alt dette og meget mere fortæller Poul Erik Skammelsen om i dette foredrag.

Trumps Amerika

Poul Erik Skammelsen er tidligere korrespondent i USA og har været med til at dække de seneste syn præsidentvalg. Valget af Donald Trump var et chok for de fleste om ikke andet, så os uden for USA, da Trump som præsident kan betyder en stor omvæltning for netop os. Alle disse tanker dykkes der ned i i dette foredrag

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Journalist, Kendt fra TV, Politik, Supermagt, TV, USA, Verden

Log in with your credentials

Forgot your details?