Philip Sviatchenko

KRIG I UKRAINE – 30 ÅRS KAMP FOR EN BEDRE FREMTID. Foredraget som vil give en forståelse af, hvad der egentlig skete, da der igen udbrød krig i Europa – og skitsere hvilke scenarier, der venter forude i en tid, hvor Ukraine er blevet en geopolitisk slagmark. Publikum vil også blive klogere på, hvad der egentlig sker i Ukraine og få bedre muskler til at navigere i den gigantiske informationskrig som pågår. Hvad vil Rusland egentlig? Hvorfor har Putin det historiesyn og udenrigspolitiske kurs han har? Hvor ender alt dette?

Beskrivelse

Philip Sviatchenko har i flere medier givet sit bud på, hvad der er op og ned i krisen i Ukraine. Han forsøger at give et vestligt perspektiv med en østeuropæisk forståelse.

Philip Sviatchenko har igennem snart 10 år fulgt konflikten i Ukraine, boet og arbejdet i Kiev. Han er født i Kiev under Sovjetunionen, men kom med sin familie til Danmark i starten af 1990’erne. Philip Sviatchenko er en hyppig anvendt analytiker og ekspert i tv og radio landet over. I den offentlige debat kendes Philip Sviatchenko især for sin store viden om Ukraine, Rusland og postsovjetisk rum. Han er uddannet i statskundskab og Østeuropa-studier fra Københavns Universitet. Han har arbejdet for den danske udenrigstjeneste i Ukraine, UEFA, korrespondent i DR, forbindelsesofficer for det danske fodboldlandshold, rådgiver for topledelsen i LEGO-koncernen og pt. strategisk rådgiver i energisektoren.

Philip Sviatchenko er derudover også dybt optaget af russisk og ukrainsk kultur og litteratur. Han har medvirket adskillige gange i Deadline, Debatten, P1, TV2 og en lang række podcasts.

Et foredrag med Philip Sviatchenko giver dig:

  • Philip Sviatchenkos lærerige og perspektivrige foredrag specialiserer sig inden for politik i Rusland og Ukraine samt EU/NATO
  • Nye perspektiver på krigen og redskaber til at navigere i informationsstrømmen
  • Hans foredrag får altid positiv feedback af gymnasier, aftenskoler, virksomheder m.fl.

Log in with your credentials

Forgot your details?