×
VI HJÆLPER GERNE
1 Ring til os
2 Skriv til os
3 Søg i emner

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 70 27 03 08, eller send en mail på [email protected] Du kan også nemt selv søge på emner eller navn i menupunktet "Søg foredrag".

KONTORTIDER
Man-Fre 10:00 - 16:00
Tlf.: +45 70 27 03 08

Udenfor kontorets åbningstider kan vi kontaktes på vagttelefon +45 41396760

Peter Qvortrup Geisling

Peter Qvortrup Geisling har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert og dygtige TV-Læge, og tager ud og holder foredrag om stress, hvor han fortæller om lidelsen, som rigtigt mange kender til.

Beskrivelse

Om Peter Qvortrup Geisling

Peter Qvortrup Geisling har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert og dygtige TV-Læge. Han er både udannet journalist og læge og har blandt andet oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Peter Qvortrup Geisling er ligeledes sundhedskorrespondent på TV Avisen.

Foredrag:

Fokus på stress

Peter Qvortrup Geisling fortæller om en lidelse, som rigtigt mange kender til. Han holder nemlig et foredrag om landets folkesygedom, stress. TV-lægen tager publikum med ind i et univers, som flere end 400.000 danskere allerede kender til og slås med.

Foredraget sætter fokus på langvarig stress. Publikum tages under kyndig vejledning og der gennemgås, hvilke advarselstegn man skal være opmærksom på? Hvilke stressfaktorer man skal holde sig fra? Hvordan man behandler stress? Han opfordrer lytterne til at give deres liv et serviceeftersyn. For i modsætning til ‘Lægens bord’ bliver vores liv ikke genudsendt.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Journalist, Kendt fra TV, Livsstil, Psykologi, Samfund, Stress, Sundhed, Sygdom, TV, Velvære

TOP