Peter Langdal

Peter Langdal er en kreativ, kunstnerisk og markant teaterdirektør, der gennem årtier har skabt succeser i den danske kulturliv.  Et foredrag med Peter Langdal er ikke bare morsomt, men også lærerigt.

Beskrivelse

Om Peter Langdal

Peter Langdal har arbejdet på alle de store scener i Norden, og har vundet et hav af priser for sit virke inden for teaterkunsten. Han er især kendt for at se på klassiske værker med nye øjne (Erasmus Montanus vender tilbage – 1984, Der var engang – 1986, og Peer Gynt – 1989). Peter Langdal har siden 1992, sammen med Henrik Hartmann, været en yderst dynamisk teaterchef på Skandinaviens vel nok mest toneangivende teater: Betty Nansen Teatret. Langdal startede sin musiske karriere som kordreng i Københavns Drengekor ved Sankt Annæ Gymnasium, og blev efter studier ved Københavns Universitet uddannet fra Statens Teaterskole i 1982.

Foredrag:

Hvordan får du som kreativ leder dine medarbejdere til at yde det optimale?

Arbejdet på scenen og i erhvervslivet kan med fordel sammenlignes, og Peter Langdal er kendt for at få det meste ud af de ressoucer, der var til rådighed, og for påvirke sine medarbejdere og skuespillere til at yde deres absolut bedste under ikke altid lige gode vilkår. Dette gør han ved at lede dem gennem personlige værdier og holdninger, så medarbejderne udvikler sig personligt samtidig med at fokus på det endelige resultat fastholdes. Peter Langdal fortæller om dette og hvordan man stimulerer sine medarbejdere, og skaber et lystfyldt arbejdsmiljø.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Arbejdsglæde, Kreativitet, Ledelse, Motivation, Talent, Teater, Underholdning, Vindermentalitet

Log in with your credentials

Forgot your details?