Pernille Sørensen

Improvisation et foredrag om hvordan man kan “blive kreativ på kommando” og et foredrag om præcis kommunikation “det talte ord i praksis” i forhold til vores kropssprog.

Beskrivelse

IMPROVISATION – NØGLEN TIL DIN KREATIVE MOTOR

Bliv kreativ på kommando:

Deadlines, bestillingsopgaver og konceptrammer kræver, at du kan blive inspireret på kommando. Men hvad skal der til for at få din kreative motor til at køre frit og ubesværet? Hvordan kan du blive ENDNU bedre til at gøre det du gør?

I dette interaktive foredrag får du konkrete metoder til at åbne dit kreative flow og lærer kunsten at håndtere det uventede, med øvelser hentet fra improvisation og teater.

Her får du tips og tricks til at udnytte dit potentiale fuldt og helt. Du lærer kunsten at inspirere andre og lytte til dine egne impulser.

Sig farvel til kreative blokeringer og angsten for det hvide papir… .fra nu af bliver det nemt!

DET TALTE ORD I PRAKSIS: – skuespilleres metoder til præcis kommunikation.

Der er forskel på dét du siger og dét du udtrykker…

Men hvordan bruger vi krop, stemme og placering i rum til at udtrykke os præcist og nuanceret? Hvordan styrker vi vores udtryk og hvilken forskel gør det, når vi bliver bevidste om vores kommunikative virkemidler. Dette foredrag har fokus på sprogets og ordets kraft. Skuespillere er eksperter i netop dét.

Med skuespilleres metoder og teatrets virkemidler kan publikum smage på det talte ord i praksis og få konkrete tips og tricks til, hvordan man bliver en stærk taler, med autenticitet og patos.
Så trænger du til inspiration og er du nysgerrig på kommunikation og skuespilleres metoder, så er ”Det talte ord i praksis” noget for dig.

OM foredragsholder:

Pernille Sørensen, skuespiller, instruktør og kreativ konsulent. Debuterede i 1991 på Jytte Abildstrøms Teater og har siden medvirket i utallige forestillinger, musicals, revyer og cabaretter. Hun er én af Danmarks førende impro-skuespillere. Hun er indehaver af konsulentfirmaet Play & Act og har undervist et hav af skuespillere, sangere, musikere, samt ledere og medarbejdere i dansk erhvervsliv. Hun har desuden en skarp og humoristisk pen og skriver hvert år til revyer i det ganske land.

Log in with your credentials

Forgot your details?