Per Rasmussen

Per Rasmussen holder et levende foredrag, hvor han sætter ord på de allerbedste billeder fra hans karriere. Vi kommer tæt på, ikke bare på billederne, men også historierne bag, som Per Rasmussen beretter om på levende vis.

Beskrivelse

Pressefotografen sætter ord på

Per Rasmussen fortæller medlevende om livet som fotograf, i stor kontrast fra den hektiske nyhedsjagt over til fordybelse i fotografering af naturens ro og sjæl.

Per har fungeret som nyhedsfotograf de sidste 40 år, hvor han i de fleste år har været tilknyttet Ekstra Bladet som freelancefotograf.

I jobbet som fotograf er Per Rasmussen kommet helt tæt på det allerstørste begivenheder. Terror, naturkatastrofer, drab,  store sportsbegivenheder, kongelige og gribende øjeblikke fra hverdagens Danmark.

I 2013 begyndte Per af fotografere naturen på Sydsjælland og Møn. Dels fra land, men også fra Per Rasmussens daglige kajakture. Det er der kommet 3 flotte coffee table bøger ud af, NÅR LYSET BRYDER FREM ( 2014 ), MOMENTS ( 2018 ) og MØN DARKSKY (2019). Bøgerne er utrolig populære og bliver brugt som værtsgave i hele verden.

Per holder et levende foredrag, hvor han sætter ord på de allerbedste billeder fra hans karriere. Vi kommer tæt på, ikke bare på billederne, men også historierne bag, som Per Rasmussen beretter om på levende vis.  Det er utrolig interessant, da det er nogle af Danmarks historiens største begivenheder vi kommer tæt på.  Per Rasmussens naturbilleder er noget for sig. Vilde heste, hvaler og rovfugle på tæt hold og i situationer man kun kan drømme om.

Per Rasmussens historie er virkelig en oplevelse værd.

 

Yderligere information

Emner

Kommunikation, Medier, Presse

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?