Nis Boesdal

Den kendte radiovært fra P4-programmet ‘Danmarksmester’ er yderst efterspurgt, når emnerne falder på Danmarkshistorie, historiefortællinger, livskvalitet og Bibelens historier. Nis Boesdal er en fremragende formidler, som med sin nærværende historiefortælling fanger ethvert publikum.

Beskrivelse

Om Nis Boesdal

Nis Boesdal er en kendt stemme hos de fleste. Den kendte radiovært fra P4-programmet ‘Danmarksmester’ er yderst efterspurgt, når emnerne falder på Danmarkshistorie, historiefortællinger, livskvalitet og Bibelens historier. Nis Boesdal er en fremragende formidler, som med sin nærværende historiefortælling fanger ethvert publikum.

Nis Boesdal har en række foredrag med diverse emner, men kan også tilpasse foredraget til specifikke ønsker.

Foredrag:

HISTORIER FRA DET GAMLE DANMARK

I foredraget fortæller Nis om historiernes historie, og han mener, at historier et fundament i vores kultur. Mange historier er leveret videre igennem generationer, og derfor møder vi stadig mange af de gamle historier i dag, lige meget hvilke medie, vi arbejder med. Hvordan opfattes et eventyr den dag i dag, og hvilke omstændigheder fortæller de om. Historier kan varierer fra land til land endda fre egn til egn i samme land, og Nis Boesdal fortæller om alt dette.

STORYTELLING OG LIVSKVALITET

I dag er oplevelsesøkonomi en større og større spiller i erhvervslivet og det samme gør sig gældende for storytelling. Det er vigtigere end nogensinde, at dit produkt fortæller en historie, da den helt rigtig historie kan gavne dit produkt. I dette tankevækkende foredrag kommer Nis Boesdal med sine bud på, om vi nødvendigvis bliver lykkeligere eller klogere af de gode historier, hvorfor vi elsker dem, hvor de kommer fra, og hvordan vi bedst får dem fortalt.

DEN GODE HISTORIE

Vi er altid på jagt efter den gode historie, om det så er i TV, radio, sociale medier eller supermarkedet. Nis Boesdal fortæller i dette foredrag, hvilke kriterier en god historie har, hvordan den bygges op, og hvordan vi kan skelne den gode historie fra alle de andre. Samtidig giver han tips til, hvordan vi selv fortæller den gode historie.

DET POETISKE KØKKEN

Nis Boesdal leverer med dette foredrag en underholdende aften med både grin, eftertanke og holdninger til madlavning. Må børn være i køkkenet, når der bliver lavet mad? Og hvor lang tid skal vi bruge på at være sammen om at lave aftensmad? Er vores timer i køkkenet druknet i de moderne samtalekøkkener, hvor familien kun undtagelsesvist spiser på samme tid? Foredraget tager udgangspunkt i en rejse til Italien, hvor man har et helt anderledes forhold til måltidet.

JULENS VERS OG EVENTYR

Når det endelig bliver jul, er der er altid meget at grine af og synge med på. Nis Boesdal læser både egne og andres værker, vers og julehistorier op, trækker perspektiverne og afspiller noget af den musik vi ikke hører så tit. En hyggelig aften med plads til eftertanke.

BIBELENS GODE HISTORIER

Nis Boesdal fortæller i dette foredrag om Bibelens gode historier og den måde, vi møder dem på i det moderne samfund. Han berører især emnet om de fundamentale vilkår for den menneskelige eksistens, som vi kender fra Bibelens historier og sikkert også genkender i biograferne, TV, bøgerne og i radioen.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Debat, Erhverv, Familie, Historie, Journalist, Kendt fra TV, Kommunikation, Medier, Oplevelsesøkonomi, Radio, Religion, Samfund, Tendenser, TV

Log in with your credentials

Forgot your details?