Nikolaj Wulff

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 års sceneerfaring, en masse jokes og god energi, lærer han unge om digital dannelse og god stil på internettet i øjenhøjde med høj underholdningsværdi.

Beskrivelse

Om Nikolaj Wulff

Nikolaj Wulff debuterede med stand-up allerede som 15-årig, men fik først finpudset talentet i de efterfølgende år på de sociale medier. Med garant for solide mængder jokes på nettet, formåede han hurtigt at samle flere tusinde følgere.

Direkte fra internettet og ud på scenen, tog han for alvor landet med storm, da han i foråret 2018 turnerede Danmark rundt med sit første one-man show: “JOKES” – Showet spillede for udsolgte sale i alle kongerigets afkroge, blandt andet på Bremen Teater, hvor det blev optaget. Showet kan ses gratis på YouTube.

Foredrag om digital dannelse:

I en tid hvor internettet er noget, man er født med – og ikke oplært i – kan der nemt opstå ubehagelige situationer, skidt opførsel eller endda dårlige beslutninger. At færdes på internettet kan være hårdt, især fordi, der ikke findes regelsæt. Som ung kan det være svært at vide, hvad der er rigtigt og forkert. Derfor er digitalt dannelse vigtig.

Komiker og YouTuber Nikolaj Wulff kan på en underholdende måde lære unge om digital dannelse og god stil på internettet i øjenhøjde. Med en selvskabt karriere med internettet som affyringsrampe, viser Nikolaj stolt sine fejltrin og oplevelser frem for publikum i håbet om at kunne give dem noget ekstra med hjem i bagagen ud over ømme lattermuskler.

Oplægget behandler bl.a. emner som Fortnite, YouTube, kreditering, computerbrug og Umbrella-sagen, med udgangspunkt i Nikolajs egen færden på nettet gennem de sidste 10 år, hvor han både formåede at skabe en comedykarriere og samtidig komme galt afsted op til flere gange.

Ikke kun Nikolaj Wulff er opmærksom på internettets farer og faldgruber. Det er også emner, som politiet har fokus på. Derfor har Nikolaj Wulff samarbejdet med Nordsjællands Politi under tilblivelsen af dette show.

Nikolaj Wulff har ikke alle svarene… Men han synes det er vigtigt at vi tænker over vores handlinger på internettet. For Nikolaj har humor altid været den vigtigste vej til at få folk til at se sig selv udefra. Derfor byder showet både på en hel del grin og spørgsmål til refleksion.

Showet er specielt skrevet til de 13-19- årige og er et perfekt afbræk i en travl skoleuge for både lærere og elever. Oplægget varer 50min, med mulighed for en Q&A med Nikolaj Wulff efterfølgende.

Anmeldelser:

”Mine elever i 8A og 8B oplevede Nikolajs show, og responsen fra elever var, at de fik grinet en masse. Foruden de gode jokes, så var Nikolaj god til at ramme emner, som de unge kunne relatere til. Jeg anbefaler varmt Nikolaj.”

  • Mikael Lytzen, Lærer på Tibberupskolen, Espergærde

“Wulff har flere gange gæstet vores skole, og uanset formen har det hver eneste gang været et udbrud af en humoristisk vulkan, som har lagt skolens elever og ansatte flade af grin. Kan klart anbefales!”

  • Michel, Lærer på Erhvervsskolen Nordsjælland

”Nikolaj var perfekt til skabe en hyggelig stemning og brød isen meget hurtigt. Han kom med nogle gode historier og jokes og havde tilrettelagt showet efter, hvad vi havde grinet mest af sidste gang.”

  • Knut, Elevrådsformand @ Sukkertoppen Gymnasium, KBH

”Nikolaj var super velforberedt og hele forløbet op til og under showet klappede bare. Han var godt forberedt, nærværende og greb stemningen og publikums reaktioner. Han kan bestemt anbefales!”

  • Katharina G. Andersen

”Nikolaj var ovre for at optræde på min skole lige før juleferien, og jeg synes han gjorde det rigtig godt, og jeg fik selv en masse ros fra flere elever om, at det var godt, så han kan klart anbefales.”

  • Adam (10. Klassecenter Gladsaxe)

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Yderligere information

Emner

Adfærd, Humor, Komik, Komiker, Kommunikation, Kultur, Medier, Stand-up

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?