Niels Brinch

Terror er ufarlig for langt de fleste. Det er frygtens sejr, terroristerne satser på. Niels Brinch har en stor viden om terror, politik og Mellemøsten, som han via sin baggrund som blandt andet udlandsreporter hos TV2 kan fortælle vidt og bredt om.

Beskrivelse

Om Niels Brinch

Niels Brinch er journalist og født i 1956. Han er uddannet ved Danmarks Journalist Højskole i 1980. Herefter fik han job hos Frederiksborg Amts Avis’ afdeling for Politi og Forsvar, efterfulgt af jobbet som kriminalreporter hos BT København. Fra 1988 til i dag har Niels Brinch arbejdet for TV2 som Udlandsreporter, på Station 2, og han har siddet i TV 2’s bestyrelse i 20 år.

Foredrag:

Terrorisme – hvorfor vil de slå os ihjel og hvor farlige er de for os i dag og hvor?

Fra en 15-årig pige i Kundby til mændene bag de mest dødelige terrorangreb i Europa – militant islamisme har mange ansigter. Terror er ufarlig for langt de fleste mennesker. Det er frygtens sejr, terroristerne satser på. På få år er hundredevis mennesker i Europa blevet ofre for terror. Enten dræbte eller sårede. I Mellememøsten og Sydasien tælles ofrene i tusinder.
Efterretningstjenesterne kæmper døgnet rundt for at afsløre nye angreb. De har forhindret snesevis. Men alle ved, at det kun er et spørgsmål om tid, før Europa igen bliver ramt af terror. Flere hundrede hadefulde militante islamister fra terrorgruppen Islmaisk Stat er på vej hjem efter deres nederlag i Syrien og Irak.
Niels Brinch fortæller medrivende og top kvalificeret om det religiøse fundament og historien og motiverne bag nutidens mest alvorlige terror.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Journalist, Kendt fra TV, Medier, Mellemøsten, Politik, Samfund, Terror, TV, Verden

Log in with your credentials

Forgot your details?