Morten Kjærsgaard

Morten Kjærsgaard har gennemført en række af de længste og mest udfordrende fysiske og mentale rejser på cykel.
Gennem fortællingen om fantastiske oplevelser, åbner Morten Kjærsgaard ekstremcyklingens verden for sine tilhørere på en levende og nærværende måde.

Beskrivelse

Ekstremcykling – en fascinerende verden!

Siden motionscyklingens boom i slutningen af 1990´erne har utallige mennesker fået øjenene op for denne unikke bevægelsesform. Morten Kjærsgaard har været med hele vejen, og har taget turen fra sit første 100 km motionscykelløb i 1996 til gennemførelse af ekstremløb som Race Across America i 2016. I 2018 kørte han en ærefuld 11 plads i det 7500 km lange NorthCape-Tarifa, som køres uden support fra et hjælpeteam.

Morten Kjærsgaard Ultra Ride har en trofast følgegruppe på den sociale medier, både i DK og uden for landets grænser, og mange tusinder følger med i hans årlige cykelrejser.

I sine foredrag beretter Morten om ultracykling med afsæt i sine oplevelser på lande, -og grusveje i Europa og USA.
Et fascinerende blik ind i tilrettelæggelsen og gennemførelsen af nogen af de drømme vi alle bærer rundt på. Eventyrlige landskaber og strabadser, samarbejdet og mødet med et miljø af lidenskabelige mennesker som udlever deres passioner og sætter nye grænser for hvad vi tror er muligt.

Et foredrag med Morten Kjærsgaard er en nærværende oplevelse som vækker genkendelse hos tilhørerne, uanset om du cykler eller ej.

Hvad betyder det at noget er ekstremt? Hvor mange gange skal man gøre noget før det ikke er ekstremt længere?
At cykle 7000 km er ikke en større udfordring end at tage en uddannelse på 4 år, at bygge sit eget hus, eller at blive forælder første gang – det handler om perspektivet, og de drømme og visioner vi som mennesker er drevet af.

Morten Kjærsgaard tilbyder flere forskellige foredrag:

• Gennemførelsen af Race Across America 2016. et foredrag om 6 års målrettet træning og teamwork med et supportteam, som ledsager rytteren under løbet i USA.
• All in – ultracykling uden support. En måned på cykel fra Nordkap til Sydspanien, hvor rytteren er alene om ALT. Navigation, skaffe mad og vand, finde sovesteder, foretage reparationer på udstyr – kort sagt sørge for alt. En ekspedition på to hjul.
• En kombination af ovennævnte.

Ultracykling italesættes ofte som helvede på jord, og der er også mange timer på cyklen, som er strabadserende og udmattende. Men langt den største.

Ultracykling – en fascinerende verden af drømmen om den store rejse.

Yderligere information

Emner

Energi, Livsstil, Motion, Motivation, Sport

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?