Moorggan Gersdorff

Moorggan Gersdorff er en fantastisk foredragsholder og coach, som besidder en stor evne til at se, hvad mennesket indeholder. På en positiv måde forstår han at finde energien frem i det enkelte menneske, og få mennesket til at fokusere på det, som er vigtigt, og der findes utallige eksempler på, at det virker!

Beskrivelse

Om Moorggan Gersdorff

Moorggan Gersdorff er et ganske almindeligt menneske med nogle helt ekstraordinære evner. Efter et uheld i 1986 udviklede han en bevidst form for klarsyn og højere sanseopfattelse, blandt andet evnen til at se de energier, der bestemmer menneskets fysiske og psykiske sundhedstilstand samt udviklingsmuligheder. Han er født med såkaldte “varme hænder”, og med evnen til at se igennem mennesker og fornemme de energier, som omgiver os.
For Moorggan Gersdorff er de evner et livsvilkår, han har måtte acceptere og gøre til en gave. I dag arbejder han som en stærkt velanset behandler, coach, underviser og kursusleder, og hjælper sine klienter med at overkomme fysiske og mentale udfordringer.

Foredrag:

Åbn verden op

Der er ikke 2 foredrag med Moorggan Gersdorff som er ens, fordi han altid inddrager det specifikke publikum, han står overfor. Det er en UNIK oplevelse, hver gang! Foredraget tager udgangspunkt i Moorggans egen fantastiske historie, i hans møde med engle og spøgelser samt i hans proces – som skeptiker! – med at acceptere, at verden har flere dimensioner og gennem den erkendelse hjælpe mennesker med at se muligheder frem for begrænsninger. Moorggan Gersdorffs foredrag er en bevidshedsudvidende og fantastisk speciel oplevelse, hvor publikum går klogere og stærkt inspirerede fra et foredrag med én af landets skarpeste og kærligste kloge mænd.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Arbejdsglæde, Bevidsthedsmedicin, Coaching, Energi, Kursusleder, Livserfaring, Mental Coach, Motivation, Psykologi, Samfund, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Spirituel, Stress, Sundhed, Tendenser, Velvære, Videnskab

Log in with your credentials

Forgot your details?