Mimi Jakobsen

Må vi være her! Nyt humoristisk foredrag med Danmarks første kvindelige partiformand  Mimi Jakobsen, hvor hun kommer rundt om MeToo, Dagens Danmark og ikke mindst hendes karriere i Dansk politik

Beskrivelse

Må vi være her!

Nyt Humoristisk foredrag med Danmarks første kvindelige partiformand  Mimi Jakobsen

Der er lagt op til et underholdende foredrag, når den tidligere politiker Mimi Jakobsen går på scenen. Under titlen ”må vi være her” fortæller hun  publikum om hendes opgør med og meninger om Metoo og alverdens andre problematikker som er oppe i tiden.

Hvad må vi og hvad må vi ikke? Mimi Jakobsen er helt skarp på, hvad hun mener. Nutidens virkelighed står i stor kontrast til tiden hvor Mimi Jakobsen kom ind i folketinget som ung, single, lyshåret pige på 28. Fra tiden på Christiansborg fortæller Mimi Jakobsen sjove anekdoter og historier fra  hverdagen. I den anledning er der sikkert også en lille historie, der kan bidrage til nutidens MeToo debat, – blev  man krænket dengang? Mimi Jakobsen fortolker svaret på sin helt egen måde! Det er fortællinger fra det politiske spil og arbejde. Et medrivende foredrag der selvfølgelig også indeholder stof fra en lang karriere og et interessant liv. Man kommer virkelig tæt på den markante kvinde, som vi så ofte har set tone frem på TV.

Mimi Jakobsen er skarp i replikkerne og hun har brugt hele sit liv i politik. Hun var Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister og en politiker, der ved, at man kan tabe det hele ved at stå frem med sine synspunkter og holde fast i dem.

Glæd jer til at opleve Mimi Jakobsen i foredraget ”Må vi være her”.

 

Yderligere information

Emner

Anekdoter, Humor, Livserfaring, Politik, Samfund, Tendenser

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?