Mikkel Karlsen

Mikkel R. Karlsen er psykologisk entertainer, og hans ekspertise i hypnose og psykologi gør ham i stand til at plante tanker og ideer i folks sind samt forudsige folks handlinger og adfærd med ekstrem nøjagtighed.

Beskrivelse

Om Mikkel Karlsen

Mikkel R. Karlsen er psykologisk entertainer, og hans ekspertise i hypnose og psykologi gør ham i stand til at plante tanker og ideer i folks sind samt forudsige folks handlinger og adfærd med ekstrem nøjagtighed. Mikkel R. Karlsen har bl.a. forudsagt Ekstra Bladets forside fem dage før avisen udkom. Han har som den første og eneste person nogensinde forudsagt det endelige beløb til et indsamlingsshow i forbindelse med Hjertegalla 2016 på Tv2 Charlie – og så har han LIVE på bl.a. P3, P4, Nova FM og i Go’ Morgen Danmark aflæst radio- og tv-værter som åbne bøger.

Foredrag:

I Mikkel Karlsens show, TANKEKONTROL, vil I blive forbløffede og fascinerede, når Mikkel R. Karlsen fortæller den eksakte fødselsdag på en tilfældig person, han lige har mødt; når han forudsiger en række tilfældige begivenheder, der sker under showet; når han ved brug af hypnose sætter folk fast til deres stol, og får dem til at glemme deres eget navn, eller når han finder frem til og beskriver en persons lykkeligste barndomsminde. Mikkel R. Karlsens evner er næsten skræmmende. Men bare rolig. Alt sammen sker med et glimt i øjet og på yderst morsom og underholdende vis. TANKEKONTROL er eksklusiv og fascinerende underholdning, som sikrer, at alle vil huske dig og dit arrangement lang tid fremover.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Hypnose, Psykologi, Tankekontrol, Underholdning

Log in with your credentials

Forgot your details?