Michael Fuhlendorff

Michael Fuhlendorff debuterer som foredragsholder, hvor han fortæller om rejsen fra vold og fængsel, over til et normalt liv som digtskriver og maler.

Allerede som ganske ung, kom han ind i den kriminelle løbebane, som kulminerede med lange fængselsdomme.

Beskrivelse

Et spændende foredrag hvor Michael Fuhlendorff tager os med på hans rejse gennem de første 35 år af sit liv.  Med vægt på en hård periode i det kriminelle miljø fortæller Michael Fuhlendorff åbent og ærligt fra hjertet om den virkelighed han bevægede sig i. Bandelivet og den kriminelle verden  var ikke en romantiseret gangsterfilm med penge, succes og magt. Tværtimod var det et liv i frygt, fattigdom og kamp for overlevelse, hver eneste dag. Michael tilbragte 8 år i fængsel, hvilket er et kapitel helt for sig i dette medlevende foredrag.

Michael Fuhlendorff er født og opvokset på Amager i en kernefamilie sammen med sin  bror, mor og far.   Allerede som 13 årig i folkeskolen tog livet en drejning i  den forkerte retning. Michael blev tiltrukket af det det kriminelle miljø og et liv med stoffer, vold og fængselsdomme tog fart. Flere gange var Michael tæt på at miste livet, og det var først som 32 årig han begyndte at tage ansvar for sit eget liv. Som 35 årig blev Michael Fuhlendorff far, og det satte livet i perspektiv for ham.  Michael  Fuhlendorff tog de nødvendige ændringer til,  at skabe forandringer for sig selv og få et normalt liv.

I dag skriver Michael digte, maler og ikke mindst holder foredrag.  På den måde håber han, at kan påvirke andre til IKKE at tage den samme løbebane.

Michael Fuhlendorffs foredrag er velegnet som præventiv og forbyggende oplysning til unge.    Foredraget fortælles med smil og humor, trods det alvorlige emne.  Alt af mest giver det publikum stof til eftertanke, om hvor vigtigt det er at træffe de rette valg for sig selv.

 

 

Log in with your credentials

Forgot your details?