Mette Bloch

Det kan være svært at få stemningen og eftertænksomheden til at gå op i en højere enhed, men ingen mikser den cocktail så godt som Mette Bloch. Med udgangspunkt i den måde vores hjerner analysere på, samt i elite idrættens teknikker og principper holder Mette Bloch to forskellige foredrag, som begge kan hjælpe dig med at lære en masse om dig selv og din organisation.

Beskrivelse

Om Mette Bloch

En af Danmarks absolut bedste og mest erfarne foredragsholdere. Det kan være svært at få stemningen og eftertænksomheden til at gå op i en højere enhed, men ingen mikser den cocktail så godt som Mette Bloch. Det unikke ved Mette er, at alt bliver fortalt i historier. Du kan huske dem, ikke bare når du sidder i salen, men i mange år efter, og du er for altid en bedre version af dig selv, efter en aften i hendes selskab.

Foredrag:

Motiveret eller ruineret?

Et foredrag m at få grupper af mennesker og menneskers grupper af hjerneceller til at yde deres bedste.

Hvorfor er det hårdt at nå en deadline? – hvorfor holder de fleste kun en slankekur i få dage? Hvorfor brokker vi os over trafikken og vejret til hinanden? Hvorfor er det svært at komme af sted til træning? Hvorfor går tiden enten for langsomt eller for hurtigt? Hvorfor tænder vi på drama? Hvorfor vil vi ikke holdes udenfor? Hvorfor vil vi så gerne have ret i alt?

Mette Bloch tager udgangspunkt i den måde vores hjerne analyserer på, og hvordan den reagerer under pres og når der skal tages beslutninger – hurtige såvel som gennemtænkte – og i det hele taget bliver du ført igennem situationer som vi alle kender, men måske ikke har tænkt over, hvorfor opstår.

Foredraget er egnet til alle der gerne vil blive klogere på sig selv og på, hvorfor de nogle gange får løst opgaver let og smertefrit, mens de til andre tider kæmper og ikke lykkes. Foredraget er ikke for dig der vil sidde med rynkede bryn og tiltuske dig en arbejdsgiverbetalt lur… det er hylende morsomt, og du vil kunne genkende dig selv i utallige af de situationer der bliver beskrevet. Du vil få mere indsigt i din hjernes måde at arbejde på, og forståelse for hvorfor du gør, som du gør, og hvordan du kan ændre små bitte detaljer, for dermed at ændre et udfald fra fiasko til succes.

Vind med Vilje!

Et foredrag m at få sat mål, og ikke mindst værktøjerne til at nå dem.

Hvorfor er det ofte de samme der altid har succes? Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål? Hvorfor er det vigtigt at komme udenfor komfortzonen? Hvordan planlægger man succes? Hvorfor er nogen gode til “træning” men ikke når det virkelig gælder? Hvorfor får nogen mennesker stress? Hvad kan man egentlig lære af eliteidrætten? – er det omsætteligt?

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkelte eksempler på hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes. Du får en masse værktøjer du kan gå direkte ud i din organisation og bruge, og du kan også tage det med hjem og give både dig selv og din familie mere kvalitet og flere smil i hverdagen.

Det er ikke “rocket science” og du vil højst sandsynligt nikke genkendende til en del af de principper du hører om, men derfra og så til at gå hjem og rent faktisk ændre noget, det er her Mette Bloch er ekspert. Ingen kan motivere dig, andre end dig selv, men du kan blive inspireret og få gejsten – og så kommer motivationen helt automatisk.

Mette Bloch tager udgangspunkt i sin rokarriere og fortæller om, hvad hun gjorde fra hun tog beslutningen om at blive verdensmester, til hun blev det! Alle kan lære teknikkerne, og du får den komplette guide, med alle de op og nedture der følger med. Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse. Få energien tilbage i dit liv og din organisation.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Energi, Idræt, Livserfaring, Livskvalitet, Livsstil, Mennesker, Motivation, Psykologi, Roning, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Sport, Stress, Sundhed, Velvære, Vindermentalitet, Virksomhedsudvikling

Log in with your credentials

Forgot your details?