Mark O. Madsen

Danmarks første professionelle bryder, OL-sølvvinder og atlet Mark O. Madsen med den korte, men eksplosive MMA karriere kan nu bookes med sit inspirerende foredrag.

Beskrivelse

Foredrag med Mark O. Madsen

”Vejen til MMA”

Et foredrag omkring en fantastisk karriere og personlig udvikling. Men også et foredrag om hvad du kan gøre for dig selv med struktur og fokus. Mark O. Madsen giver tilhørerene konkrete eksempler man kan bruge i hverdagen.

Hør om hvordan man som MMA bryder, forbereder sig fysisk og mentalt samt planlægger en succes med kostplan og træning. Foredraget henvender sig til virksomheds arrangementer for medarbejdere, og ikke mindst studerende fra 8. klasse til universitets niveau.

Mark O. Madsen markerede sig som Danmarks første professionelle bryder og atlet, som virkelig har kæmpet sig til medaljerne i EM, VM og ikke mindst sølv ved OL 2016 i Rio.

Mark O. Madsen vandt lørdag aften sin debut på Cage Warriors’ største scene, da han gik i oktagonen med franske Thibaud Larchet, i KB Hallen i København. Karrierens vigtigste kamp. Vi så en fokuseret og topmotiveret Mark O. Madsen, som fik sejren i hus. På skærmen har vi flere gange hørt, hvad der driver Mark O. Madsen til sejr. Det er ingen tilfældighed. Mark O. Madsen er en ”warrior”, som kæmper for ”mad på bordet” som professionel. Mark O. Madsen er også en charmerende, intelligent, målrettet og inspirerende mand, som gerne deler sine erfaringer, historie og vejen til succes med andre i dette foredrag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Idræt, Kendt fra TV, Kost, Motion, Motivation, OL, Sport

Log in with your credentials

Forgot your details?