Marie Carmen Koppel

Marie Carmen Koppel er Danmarks førende Gospel og Soul Diva, og har gennem de sidste 25 fyldt koncertsale over hele landet med sin helt vidunderlige stemme. I 2012 forandrede hendes liv sig pludseligt og meget drastisk, da hun var ved at dø, og hun har siden gennem stædighed og gennem musikken kæmpet sig tilbage til livet.

Beskrivelse

Om Marie Carmen Koppel

Danmarks førende Gospel og Soul Diva voksede som barn op i landets absolut førende musikalske familie Koppel, og har fået musikalsk krop og sjæl ind med modermælken. Marie Carmen Koppel har gennem de sidste 25 fyldt koncertsale over hele landet med sin helt unikke store, vidunderlige stemme. Hun har med en sjælden kombination af et helt udansk stort talent, nerve, varme og humor tryllebundet sit publikum og har kompromisløst udgivet sin musik, blandt andet på 12 albums, der i dén grad viser en spændvidde og en imponerende staying power. Marie Carmen Koppel er ganske enkelt en helt enestående, imponerende naturkraft af en sangerinde.
I 2012 forandrede hendes liv sig pludseligt og meget drastisk, da hun var ved at dø, og hun har siden gennem stædighed og gennem musikken kæmpet sig tilbage til livet.

Foredrag:

HEAL MY WOUNDED HEART – ET MUSIKALSK FOREDRAG OM SÅRBARHED OG STYRKE

I 2012 faldt Marie Carmen Koppel pludseligt i et – dengang uerkendt – anfald af Ketoacidose om og blev tilfældigt fundet af sin veninde, der fik ringet efter en ambulance. I 24 timer svævede Marie mellem liv og død med sin familie ved sin side. Da hun vågnede, var det til en ny virkelighed med en kronisk sygdom (diabetes 1), med en ny sårbarhed og med en kompromisløs erkendelse af, at der kun var hende selv til at kæmpe sig op og tilbage til livet og tilbage til karrieren.
Marie Carmen Koppel fortæller nu for første gang om livet som selvstændig sangerinde med 100% eget ansvar for liv og karriere, med en helt ændret dagsorden: nu med en livslang diagnose. Om livet før, under og efter dén dag, hvor alting ændrede sig. Foredraget er kombineret med en række af hendes egne sange, der går ind under huden på publikum og ikke efterlader nogen upåvirkede. Gå ikke glip af en vedkommende, varm og helt unik aften i selskab med én af Danmarks største sangerinder i en helt NY og intens foredrags/koncert konstellation.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Kendt fra TV, Koncert, Koncertforedrag, Kost, Livserfaring, Livskvalitet, Livsstil, Sundhed, Sygdom, Talent, Velvære

Log in with your credentials

Forgot your details?