Mads Christensen

Blærerøv og gentleman, der om nogen,  har pustet danskerne i nakken omkring livstil, mode og påklædning. Et inspirende og sjovt foredrag, som er super populært.

Beskrivelse

Om Mads Christensen

Mads Christensen er hos de fleste bedre kendt som ”Danmarks Store Blærerøv”. Tidligere har han været officer ved den kongelig livgarde, arbejdet som bar-chef, været moderedaktør på livsstilsmagasinet Euroman og siddet som stilguide på TV2 programmet Bazar. Med afsæt i sine erfaringer samt egne bogudgivelser postulerer Mads Christensen, at vi i stigende grad opfatter og oplever hinanden baseret på de umiddelbare visuelle indtryk og, at man derfor er nødt til at anerkende vigtigheden af at kunne gøre et godt indtryk.

Foredrag:

Et foredrag med mesteren i takt og tone byder på et show, som med store armbevægelser provokerer og udfordrer publikum. Netop med provokation får Mads Christensen altid sit publikum op af stolene – for hvorfor sidde ned og hænge med hovedet, når man kan opnå alt her i livet, så længe man tror på sig selv? Mads Christensen er vel i en absolut positiv betydning udansk, når han giver os muligheden for at se, at vi kan udfolde os meget mere, end hverdagen tør tillade os. Uanset hvad man mener om ham, er det altid en voldsom øjenåbner at lytte til blærerøvens livsfilosofi. Den professionelle, og ofte politisk ukorrekte blærerøv, er altid klar til at levere et uforglemmeligt show, som du ikke må gå glip af.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Livskvalitet, Livsstil, Mode, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Stil, Trends, Underholdning

Log in with your credentials

Forgot your details?