Louise Voss

Louise Voss har en unik evne til at gøre det komplicerede simpelt, og til at se vejen imod de drømme og mål, hendes kunder har. Som revisor har Louise hjulpet mange af sine kunder med at få styr på deres økonomi.

Beskrivelse

Om Louise Voss

Louise Voss er uddannet revisor (Cand. Merc. Aud), og har siden 2011 haft sin egen virksomhed, hvor hun har hjulpet både private og virksomheder med økonomi og regnskab. Louise har en unik evne til at gøre det komplicerede simpelt, og til at se vejen imod de drømme og mål, hendes kunder har.

Foredrag:

Få styr på din privatøkonomi

Et foredrag om privatøkonomi og de mentale barrierer, der er, i forhold til at opnå overblik, system og fokus i privatøkonomien. Vi har alle sammen en mental bagage med, der har indflydelse på vores økonomi i dag. Nogle ender med en stor uoverskuelig gæld, mens andre bruger alt hvad de har hver måned. Rod i økonomien er stadig tabubelagt i dagens Danmark. Dette gør Louise Voss i sit foredrag op med på en måde, der fordomsfrit og opbyggeligt gør publikum klogere og i stand til at handle og få et frit og overskudspræget forhold til privatøkonomien.

Louise Voss har selv for få år siden været i en økonomisk vanskelig situation og kender derfor alt til de følelser, der følger med. Siden da har Louise Voss hjulpet mange af sine kunder med at få styr på deres økonomi.

Foredraget ”Få styr på din privatøkonomi” er fyldt med eksempler, historier og praktiske værktøjer.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Erhverv, Økonomi, Privatøkonomi, Tendenser, Virksomhedsudvikling

Log in with your credentials

Forgot your details?