Louis Trolle

Louis Trolle har specialiseret sig i viden om performance, personlig udvikling, ledelse og ikke mindst om hjernen. Han ved, præcis hvilke værktøjer der virker, når det kommer til at blive en dygtig formidler, skabe selvtillid omkring eksamen og erstatte usikkerhed med selvtillid. Har du eksamener, taler, fremlæggelser, præsentationer, optrædener eller lignende foran dig kan Louis give dig værktøjerne til at finde ro i det, huske det der skal siges og samtidig være i stand til at brænde igennem.

Beskrivelse

Om Louis Trolle

Louis Hesse Trolle har arbejdet med performance og personlig udvikling, så længe han husker; han var på sit første performancekursus for voksne da han gik i 8. klasse, tog en coachuddannelse imens han gik i gymnasiet og har siden arbejdet med kommunikaiton, ledelse, hjernen, psykologi, performance og personlig udvikling. Han var selv en usikker knægt som ung, og fandt stor værdi i at få kendskab til de værktøjer, som han selv underviser i, i dag. Han ved, fra egen erfaring, præcis hvad man har brug for som ung for at opbygge robusthed, selvtillid og selvværd og modet til at turde stå frem foran et publikum eller gå til en eksamen med selvtillid.

Louis Trolle er i gang med en kandidat i psykologi og økonomi fra CBS, arbejder som ledelseskonsulent i virksomheden ILTI, er underviser i virksomheden True North, holder foredrag og kurser og agere også som personlig coach. Louis er desuden trænet i at undervise på en inkluderende og inspirerende måde af nogle af landets dygtigste, og har over 200 timers sceneerfaring.

Hans unge alder på 26, kombineret med hans selvsikre og inspirerende udstråling og hans gode humor, gør Louis Trolle perfekt som relaterbar inspirator og rollemodel for unge mennesker

Foredrag:

Gå til eksamen med selvtillid

Et A-niveau fag i gymnasiet består oftest af 325-375 undervisningstimer. En mundtlig eksamination kan være overstået på bare 30 minutter. Giv dine elever værktøjerne til at gå de 30 minutter i møde med selvtillid og et godt fokus.

Inkluderende foredrag hvor eleverne på en let og sjov måde præsenteres for viden, fra en del af hjernevidenskaben, der kan bruges til at forstå, hvordan vi kan skabe ro og selvtillid omkring det at gå til eksamen. Eleverne får specifikke kognitive og fysiologiske strategier, de kan bruge til at styrke deres tilstand og mindset omkring eksamen. Foredraget er bygget op omkring tanker fra hjernevidenskaben, den kognitive psykologi og den positive psykologi. Og afholdes på en aktiv, humoristisk og inkluderende måde.

Foredraget giver ikke bare eleverne værktøjerne til at få ro i maven omkring eksamen, men også til at kunne møde op med selvtillid og levere på højeste niveau. Foredraget er derfor både for dem der er ramt af eksamensangst, og for dem der godt kunne tænke sig at tage deres eksamens-præstation til næste niveau.

Styrk din mentale robusthed

Inkluderende foredrag der giver forståelse, for at den måde vi som mennesker bruger vores fokus, tanker og krop har indflydelse på, hvordan vi har det, hvem vi er, hvad vi er i stand til, og det liv vi lever. Helt simpelt giver foredraget de unge mennesker nogle værktøjer til, hvordan de kan anvende deres fokus, tanker og krop til at bygge sig selv op indefra og kunne finde ro i sig selv, når verden omkring dem er kaotisk.

Foredraget er bygget op omkring tanker fra hjernevidenskaben, den kognitive psykologi og den positive psykologi. Foredraget giver således også eleverne indsigt i, hvordan hjernen virker og hvordan vi kan bruge den viden, til vores egen fordel. Det kræver blot vi bliver bevidste om det!
Foredraget vil bidrage med nye måder at kigge på sig selv og egne evner, teknikker til at håndterer evalueringssituationer (eksamener, jobsamtaler mm) og præsterer i disse med selvtillid og et godt fokus, samt bidrage med historier fra Louis eget liv, som eleverne kan relaterer til og lade sig inspirere af.

Husketeknikker i praksis

Mange har hørt om husketeknikker. Den mest populære er teknikken hvor man bruger sit gamle hjem til at huske nogle forskellige ting i en bestemt rækkefølge. Men rigtig få mennesker formår at omsætte teknikken til praksis hverdagsbrug.

Foredraget “Husketeknikker i praksis” lærer først og fremmest publikum en bestemt husketeknik. Derfra giver foredraget en masse omsættelig viden, til hvordan teknikken faktisk kan anvendes i det virkelige liv på en nem og håndterbar måde. Det kan både være når vi vil huske ny viden, når der skal holdes taler uden papir i hånden, når vi skal til eksamen, til en jobsamtale eller et møde hvor man vil fremstå ekstra professionel, på arbejdet, i supermarkedet eller som et festligt trick.

Louis giver i dette foredrag introduktion til en nem husketeknik, demonstrationer af husketeknikkens muligheder, historier om anvendelse fra eget liv, inspiration til hvordan teknikken kan anvendes i deltagernes liv, og beskrivelse af hvordan det gøres.

Et foredrag der giver deltagerne et værktøj for livet.

Yderligere information

Emner

Adfærd, Coaching, Ledelse, Mental Coach, Selvopfattelse, Vindermentalitet

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?