Kim Bildsøe Lassen

Charmerende og dygtige tv-vært som er en stærk foredragsholder med spændende emner. Kim Bildsøe er også en god ordstyrer/moderator, som kan styre slagets gang ved dit kommende arrangement.

Beskrivelse

Om Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen, der tidligere har været USA og Mellemøsten korrespondent, udlandschef på TV-avisen og reporter på TV2 Nyhederne, Ekstra Bladet og Månedsbladet PRESS, er også forfatter til bogen ‘Frihed og Retfærdighed for alle’, som beskriver forandringerne i det amerikanske samfund, siden den 11. september 2001.

Foredrag:

TV, medier og den måde verden præsenteres på i pressen

Et foredrag om pressen indflydelse på globalisering, EU, mellemøsten og alle de andre afgørende emner for verdens udvikling, når de skal proppes ind i ”kassen”.

Supermagten USA

Et foredrag om dette fascinerende land, der er så afgørende for verdens udvikling. Der vil være fokus på religion, frihed, republikanere, dødsstraf m.m. samt på Kim Bildsøe Lassens personlige fortællinger på landet, og dettes forhold til resten af verden.

Den internationale kamp mod terrorisme

Den internationale kamp mod terrorisme bliver en afgørende del af international politik og handlemåde i mange år fremover. Kim Bildsøe Lassens giver et detaljeret indblik i begge ”lejre” af en konflikt, der kan forandre den måde, vi lever på.

Storbritannien, EU og Brexit

Briterne har valgt at forlade EU og hele kontinentets fremtid er på spil. Kom med på en rejse blandt briter og andre europæere og få bud på, hvor vi bevæger og hen og hvad der ligger bag.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Frihed, Journalist, Mellemøsten, Økonomi, Politik, Religion, Supermagt, Terror, TV, USA

Log in with your credentials

Forgot your details?