Kenneth Tram

Kenneth Tram fortæller, hvad det har krævet emotionelt, økonomisk og rent praktisk at føre en idé ud i livet i et sprudlende foredrag, hvor han øser ud af sine erfaringer – både i medgang og modgang.

Beskrivelse

Om Kenneth Tram

Kenneth Tram er især kendt fra Løvens Hule, hvor han leverede den bedste pitch nogensinde, og senest har han været en del i medierne pga. sin kamp for dansk iværksætteri. Kenneth Tram har holdt foredrag på folkeskoler, erhvervsuddannelser, virksomheder og netværksmøder, hvor han med høj energi og passion fortæller om et liv som opfinder og iværksætter.

Foredrag:

Iværksætter i med- og modvind

Hvordan får man en god idé? Hvad skal der til, for at føre den ud i livet? Skal man ikke bare glemme det og beholde sit sikre job? Iværksætteren Kenneth Tram fik i 2009 idéen til Phoamy, en vindhætte til headsets, på en cykeltur over Langebro. Hans kone gad ikke at tale i telefon med ham pga. vindstøj – men i lommen havde Kenneth en klovnenæse, som han lige havde fået af Cirkus Arena. Den satte han på mikrofonen, og bum – idéen til Phoamy blev født. Mange har sagt til ham: “Nej hvor smart, hvorfor er der ikke nogen, der har tænkt på det noget før?”. Kenneths svar plejer at være: “Det er der helt sikkert også, der er bare ikke nogen, der har ført den ud i livet”. Hvad det har krævet emotionelt, økonomisk og rent praktisk fortæller Kenneth Tram om i et sprudlende foredrag, hvor han øser ud af sine erfaringer – både i medgang og modgang.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Erhverv, Iværksætter, Kendt fra TV, Livserfaring, Motivation

Log in with your credentials

Forgot your details?