Kathrine Lilleør

Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi ønsker. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter, der ikke vil hele. Men glæden findes alligevel et sted, og Kathrine Lilleør bruger i dette foredraget juletiden som et spejl for sit eget og andres liv.

Beskrivelse

Om Katrine Lilleør

Kathrine Lilleør er præst ved Sankt Pauls Kirke i København og en af tidens mest aktive debattører, med skarpe meninger om etik, tro og samfund. Hun er stærkt synlig i den offentlige debat og har blandt andet sin faste spalteplads i Berlingske Tidende. Derudover skriver Kathrine Lilleør en del kronikker og artikler.
Sin baggrund som tidligere medlem af Etisk Råd bruger Kathrine Lilleør især, når hun holder foredrag om etik og ledelse for erhvervsledere, offentlige ledere og i sundhedsvæsenet. Det er de svære samtaler, værdibaseret og personlig ledelse, der især kendetegner Kathrines tilgang til området.
De skarpe og tankevækkende foredrag med Kathrine Lilleør er en blanding af hendes egne livsfortællinger og hendes solide viden.

Foredrag:

GLÆD DIG! – EN GAVEKALENDER TIL SINDET

I sin nye gavekalender til sindet giver Kathrine Lilleør sin læser 24 personlige kapitler om tro, håb og kærlighed. På samme måde vil Kathrine Lilleør i foredraget fortælle, hvordan glæden altid findes – også når den kan være svær at få øje på.
Alle mennesker har drømme og håb, men det går ikke altid, som vi ønsker. Nogle har mistet, nogle har knuste hjerter, der ikke vil hele. Men glæden findes alligevel et sted, og Kathrine Lilleør bruger i denne bog, og således også i foredraget, juletiden som et spejl for sit eget og andres liv. ”Glæd dig!” er en selvstændig fortsættelse af Kathrine Lilleørs to tidligere selvbiografiske bøger, ”Kvinde hvorfor græder du” og” Kærlighed er”, der har solgt i mere end 65.000 eksemplarer.

Øvrige foredrag:

Med Kathrines imponerende bagkatalog af emner er hvert enkelt foredrag bygget op, så det det matcher den enkelte arrangørs ønsker, emner herunder:

Med kærlig hilsen. Et collageforedrag om døden og livet, tvivl og tro – og livsmod.

Frygt ikke. Et collageforedrag om at turde livet.

Hjertedigter Andersen. Genfortællinger og fortolkninger af H.C. Andersens største eventyr.

Værdibaseret ledelse. Et collageforedrag om krydsfeltet mellem lederens personlighed og det værdibaseredet lederskab.

Eksistens, selvforståelse og tro, der flytter bjerge. Et collageforedrag om livsforståelse, selvforståelse og håb.

Kristendom. Et collageforedrag om kristendom i mødet mine egne og andres livserfaringer.

Det allerværste og det allervigtigste for mig. Et collageforedrag med fortællinger fra mit eget liv og andres liv om, hvad der slår mig ud – og hvad der holder mig oppe.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Debat, Erhverv, Ledelse, Religion, Samfund, Selvopfattelse, Virksomhedsudvikling

Log in with your credentials

Forgot your details?