Judith Rothenborg

Et medrivende foredrag om tro, håb og kærlighed i en moden alder. Siden sin medvirken i DR-dokumentaren, Mormor på mandejagt, er Judith Rothenborg blevet en regulær publikumsyndling – både som foredragsholder, på skærmen og som debattør.
Foredraget er baseret på Judiths farverige og forunderlige liv og er et stærkt bevis på, at vi trods modgang og smerte i livet, aldrig skal miste håbet

Beskrivelse

Judiths positive budskaber fylder, på trods af et liv med skuffelser og en barndom med overgreb og manglende omsorg.
Foredraget inddrager Judiths succesfulde færd i ”Mormor på mandejagt”, hvor hun aktivt og vedholdende leder efter kærligheden og går på blind dates for at opsøge den. Programmet skildrer en farverig moden kvinde med mod på livet og markante holdninger til det at blive ældre.
Som foredragsholder er Judith levende, underholdende og ærlig. Hendes fortællinger er ikke bare lyserøde, men afspejler hendes liv på godt og ondt. Optur, skuffelse og smerte. Hun giver sine deltager et løft og en tro på, at der fortsat er meget at leve for og jagte i livet – bl.a. kærligheden, hvis den er savnet i vores liv.

Om Judith
73-årige Judith har aldrig været mere aktiv end hun er i dag. Hun er skuespiller, foredragsholder, podcaster, indlæser og forfatter. Hun blev uddannet på Teaterskolen i Odense i 1974 og har hele sit liv levet som skuespiller. Hendes dybe karakteristiske stemme har hjulpet hende til masser af kreativt arbejde. Hun har hjulpet et utal af elever ind på de danske teaterskoler og det arbejde betyder fortsat meget for hende.

Som foredragsholder er Judith et stærkt trækplaster og aktiv på de sociale medier. Når I booker hende, hjælper hun gerne med at markedsføre jeres arrangementet via sine sociale medier.
Judith er nylig forfatter til bogen, Lykken venter lige om hjørnet, og aktuel i podcasten, Gudindealderen. I efteråret 2022 er hun igen aktuel på DR med en ny omgang, Mormor på mandejagt.

Log in with your credentials

Forgot your details?