Judith Rothenborg

Lykken venter lige om hjørnet:
Oplev skønne Judith Rothenborg i sit medrivende foredrag om at have tro, håb og kærlighed i en moden alder. Foredraget er baseret på Judiths bog af sammen navn, som er en ærlig fortælling om hendes farverige og forunderlige liv og et stærkt bevis på, at vi trods modgang og smerte i livet, aldrig skal miste håbet

Beskrivelse

Lykken venter lige om hjørnet:
Oplev skønne Judith Rothenborg i sit medrivende foredrag om at have tro, håb og kærlighed i en moden alder. Foredraget er baseret på Judiths bog af sammen navn, som er en ærlig fortælling om hendes farverige og forunderlige liv og et stærkt bevis på, at vi trods modgang og smerte i livet, aldrig skal miste håbet.

Siden sin medvirken i DR-dokumentaren, Mormor på mandejagt, er Judith Rothenborg blevet en regulær publikumsyndling – både som foredragsholder, på skærmen og som debattør.
Judiths positive budskaber fylder, på trods af et liv med mange skuffelser og en barndom med svigt og manglende omsorg.

I foredraget Lykken venter lige om hjørnet, inddrager Judiths sin succesfulde færd i Mormor på mandejagt, hvor hun aktivt og vedholdende leder efter kærligheden og går på blind dates for at opsøge den. Programmet skildrer en farverig, moden kvinde med mod på livet og markante holdninger til det at blive ældre.

Som foredragsholder er Judith levende, underholdende og ærlig. Hendes fortællinger er ikke bare lyserøde, men afspejler hendes liv på godt og ondt. Optur, skuffelse, sygdom og smerte. Men hun kan som ingen anden give sine deltager et løft og en tro på, at der fortsat er meget at leve for og jagte i tilværelsen– bl.a. kærligheden, hvis den er savnet i vores liv.

73-årige Judith har ifølge hende selv, aldrig været mere aktiv end hun er i dag. Hun er skuespiller, foredragsholder, podcaster, indlæser og forfatter.

Hun blev uddannet på Teaterskolen i Odense tilbage i 1974 og har hele sit liv levet som skuespiller. Hendes dybe karakteristiske stemme har givet hende masser af kreativt arbejde. Hun har desuden hjulpet et utal af håbefulde elever ind på de danske teaterskoler og det arbejde betyder fortsat meget for hende.

Som foredragsholder er Judith et stærkt trækplaster og meget aktiv på de sociale medier. Judith elsker sit arbejde og hjælper gerne med at sprede det glade budskab om de arrangementer hun bookes til via sine digitale platforme.

Judith er for tiden aktuel i podcasten, Gudindealderen og barsler snart med en ny solo-forestilling.

Med foredraget Lykken venter lige om hjørnet møder I:

• En voksen kvinde med et levet liv, som står ved hver en rynke
• Et smittende livstykke – der generøst deler ud af goderne
• En fabelagtig fortæller, der med sin fængslende sceneudstråling, tager publikum med ud i alle afkroge af livet – også de rørende og personlige

Booking, pris og kontakt:

Ønsker du at forespørge på booking eller pris på Judth Rothenborg, så kontakt os på telefon 70 27 03 08 eller udfyld kontaktformularen øverst på siden. Pris afhænger af tid, sted, type af event og antal personer. Foredragsbasen er din direkte kontakt til booking af foredrag.

Log in with your credentials

Forgot your details?