Jonathan Løw

IVÆRKSÆTTERI.
Sådan lykkes du. Foredraget der på en levende og autentisk måde viser vejen for fremtidens iværksættere.
Trends og Fremtid – alt hvad I bør vide på 1 time

Beskrivelse

IVÆRKSÆTTERI:
IVÆRKSÆTTERI. Sådan lykkes du. Foredraget der på en levende og autentisk måde viser vejen for fremtidens iværksættere
Man hører ofte, at vi i Danmark skal leve af vores gode idéer. Det er imidlertid i modstrid med den forskning, der findes omkring, hvorfor nogle iværksættere får succes, mens andre fejler.
Tallene taler deres tydelige sprog: 80% af alle idéer fejler – uanset hvor veludførte de er. Derfor handler det om at finde ud af, hvilke af dine 20% idéer, der rent faktisk kan blive til noget, og hvordan du bliver bedre til at vurdere og undersøge det.
Dette inspirerende og provokerende foredrag om iværksætteri stiller skarpt på, hvorfor de fleste idéer er værdiløse, hvorimod det afgørende for at lykkes er et stærkt team og den rette tilgang.
Med afsæt i mine egne 20 års erfaring som iværksætter og ikke mindst kombineret med viden fra 100 af verdens førende iværksættere i GURUBOGEN, gør jeg tilhørerne klogere på, hvordan de dropper idéerne og i stedet dyrker virkeligheden.
Én af måderne er at anvende den kendte Lean Startup-metode, som er brugt i tusindvis af startups og som øger mulighederne for at lykkes med éns iværksætterdrømme.
Dette foredrag gør op med ”den gode idé” og dyrker i stedet virkeligheden og den

TRENDS & FREMTID
TRENDS – Alt I bør vide på 1 time
Jeres vigtigste årlige investering i fremtiden som organisation. Book 1 times spændende og levende indblik i de vigtigste trends og tendenser for 2023.
Ajourfør medarbejderne på nutiden og fremtiden i løbet af én time. Inviter nøglemedarbejdere eller hele organisationen med til et underholdende og jordnært indblik i:
• Hvor er verden i dag anno 2022?
• Hvor er vi på vej hen i 2023 og 2024?
• Hvad vil overraske jer mest i de kommende år?
Den danske serie-iværksætter Jonathan Løw er nysgerrig af natur. Derfor har han talt med hundredvis af iværksættere, ledere og innovatører fra hele verden. Han har kombineret dette med sine egne 20 års erfaring som iværksætter og leverer på én time det indblik, enhver organisation har behov for i nutiden og fremtiden.
Det er hverken bankanalytikerens kedelige kurver eller futuristens til tider flyvske forudsigelser. I stedet får I et jordnært, humoristisk og handlingsorienteret bud på, hvad I skal være særligt opmærksomme på og lytte lidt højere til i tiden, der kommer.
Få en forståelse af de vigtigste samfundstendenser, der kommer til at påvirke vores fælles hverdag – lige fra topchefen til bogholderen og manden på produktionsgulvet.

OM JONATHAN:
Jonathan Løw er blevet udnævnt til ”Top 100 talent” af Berlingske samt er blevet kaldt ”iværksætterguru” af Dagbladet Børsen. Jonathan Løw har været med i opstarten af fem virksomheder samt skrevet 5 bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere. Han har derudover interviewet over 100 af verdens førende ledere og innovatører til en bog, der udkom i 2018 på ét af verdens største forlag – amerikanske Taylor & Francis. Titlen var ”The GuruBook”. Jonathan Løw har derudover været ansat som online chef hos Bog & Idé samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske samt har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med virksomheden engodsag.dk.
I dag arbejder Jonathan Løw som foredragsholder, rådgiver og forfatter samt er co-founder af AI-virksomheden JumpStory.
Jonathan Løw holder hvert år over 60 foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, entreprenant tænkning og disruption. Hans foredrag har modtaget store roser af kunder lige fra Dansk Industri til Symbion, HK, FOA, Arbejdernes Landsbank, LEGO og mange flere.

Log in with your credentials

Forgot your details?