Jon Andersen

I sit knivskarpe og humoristiske foredrag tager Jon dig igennem en utrolig iværksætterrejse. En rejse med et hav af voldsomme opture og nedture, hele vejen frem til at have skabt Caroline Wozniacki og Christian Eriksens populære energidrik, STATE. En energidrik som i dag sælges i over 1500 butikker og vækster med 50-80% om året.

Beskrivelse

Oplev Jon Andersen – stifter og strategisk direktør i STATE – i et motiverende og humoristisk foredrag.

For 7 år siden påbegyndte Jon Andersen en meget, meget lang rejse – uden erfaring. Fra serie 2 til 1 division i fodbold og fra fiskefabrik på Færøerne med at knække rådne torskehoveder til 113 kr. i timen. Til at opbygge egen virksomhed, superbrand og energidrik med en unik effekt og med verdensstjerner som (Christian Eriksen, Wozniacki m.fl.). Tocifrede millioninvesteringer, milliardærer, hundredevis af butikker, katastrofale udfordringer, store succeser og meget, meget mere.

29-årige Jon Andersen droppede som 24-årig ud af CBS efter blot få dage. For i stedet at gå ALL IN på sin idé om at skabe fremtidens energidrik, med baggrund i sin egen rejse som eliteatlet. Et projekt han havde fået ideen til under et ophold på Færøerne i 2012 og efterfølgende brugt flere år på at søsætte. Sideløbende arbejdede han som lærervikar.

Uden uddannelse, uden kapital og uden så meget som én eneste smagsprøve. Blot med en ide og et powerpointshow i hånden, kastede han sig sammen med sin ven og medstifter, Kim Have – ud på en lang og umiddelbar umulig rejse i en ekstremt hård branche.

Sidenhen har de to venner og tidligere fodboldkammerater skabt et helt igennem unikt produkt. De har rejst 20+ millioner kr. i investeringer fra alt lige fra professorer og fagfolk til milliardærer, tidligere branchedirektører og mange andre. De har derudover tiltrukket ikoner og superstjerner som Caroline Wozniacki og Christian Eriksen, både som medejere og frontfigurer til deres hastigt voksende brand STATE. Som allerede i dag forhandles i omtrent 2500 butikker og vækster 50+% årligt.

Kom med til et sjovt, inspirerende og fængende foredrag om en atypisk, kreativ og virkelig spændende rejse.

En rejse med alt fra ekstrem modgang til store succeser. En rejse mod konstant at rejse sig, kæmpe og at turde følge sine drømme i et kompromisløst og begejstret, smittende mod!

29-årige Jon Andersen gør det som de færreste, og er i dag i færd med at skabe det måske mest hypede danske brand vi længe har set. Glæd dig!

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Yderligere information

Emner

Arbejdsglæde, Energi, Ernæring, Idræt, Iværksætter, Kost, Motion, Motivation, Sport, Vindermentalitet

Person

Foredragsholder

Log in with your credentials

Forgot your details?