×
VI HJÆLPER GERNE
1 Ring til os
2 Skriv til os
3 Søg i emner

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Ring til os på tlf. +45 70 27 03 08, eller send en mail på [email protected] Du kan også nemt selv søge på emner eller navn i menupunktet "Søg foredrag".

KONTORTIDER
Man-Fre 10:00 - 16:00
Tlf.: +45 70 27 03 08

Udenfor kontorets åbningstider kan vi kontaktes på vagttelefon +45 41396760

Joan Ørting

Joan Ørting har lyst – har du? Joan Ørting optræder med et sprudlende foredrag om danskernes sex- og samliv, hvor hun sætter spotlight på vores adfærd, lige fra vi forelsker os, til vi begynder at lave om på hinanden.

Beskrivelse

Om Joan Ørting

Joan Ørting er – udover at være en af Danmarks førende sexologer – uddannet life-coach, kognitiv terapeut, meditationslærer og teaterinstruktør.
Gennem en årrække har Joan Ørting været brevkasseredaktør på sexbrevkassen hos Ekstra Bladets, og hun har bl.a. skrevet bøgerne ”Ta’ mig”, ”Elsk dig selv og bliv elsket”, ”Vær åben – energi og glæde i parforholdet”. Joan Ørting har desuden medvirket i adskillige tv-programmer heriblandt “Hjemmefronten”, “Kom til middag” og “Kender du typen”.
I 2006 oprettede hun Joan Ørtings Sexologuddannelse og Parterapeutuddannelse med over 40 forskellige specieluddannede gæstelærere.

Foredrag:

Om hverdag, erotik og parforhold

Joan Ørting har lyst – har du? Joan Ørting optræder med et sprudlende foredrag om danskernes sex- og samliv, hvor hun sætter spotlight på vores adfærd, lige fra vi forelsker os, til vi begynder at lave om på hinanden.

Joan Ørting har mange gode bud på, hvordan vi kan undgå de trættende konflikter, sætte grænser og bevare vores selvrespekt. Hun elsker at inspirere os til, at få mere saft, kraft, liv og lykke ind i vores soveværelse og i vores parforhold. Foredraget rundes af med, at publikum lægger anonyme spørgsmål i en hat, som bliver besvaret på stedet af Joan Ørting.

Et underholdende foredrag om dynamikken og erotikken mellem kvinder og mænd. Joan Ørting stiller skarpt på forskellen mellem det feminine og det maskuline, og ser på, hvilke fortrin vi hver især har. Hun har overraskende bud på, hvordan vi forvandler irritationens gnister, til erotikkens varme bål. Hør blandet andet om: • Hvordan kommer jeg bedre i balance med mit køn? • Hvordan får jeg mere succes med det modsatte køn? • Hvad skal der til for at være mere åben? • Hvad kan jeg gøre for at få mere kærlighed ind i mit liv? •
Foredraget er en dialog med publikum. Villa, Volvo og vovhund, men hvad med erotikken?

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Coaching, Familie, Kendt fra TV, Livserfaring, Livsstil, Psykologi, Samfund, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Sex, Tendenser, TV, Undervisning, Velvære

TOP