Henrik Jeppesen

Henrik Jeppesen er tilbage i Danmark efter at have besøgt 300 lande og territorier, herunder alle lande i verden på FN’s liste, og har dermed opnået at besøge ALLE lande i hele verden inden han blev 28 år gammel.

Beskrivelse

Om Henrik Jeppesen

Henrik Jeppesen er tilbage i Danmark efter at have besøgt 300 lande og territorier, herunder alle lande i verden på FN’s liste. Han gjorde det på et meget lavt budget og har mange vilde historier med sig hjem. Han rejste alene til Egypten som 17-årig, ti år senere havde han besøgt alle verdens lande. Han blaffede med hundredevis af biler, fløj ca. 1.000 gange, overnattede på over 1.000 hoteller, blev sponsoreret af over 100 flyselskaber og fik hjælp af mange hundrede mennesker for at nå sit mål. At besøge alle lande i verden på et lavt budget. Nu har Henrik Jeppesen fokus på foredrag og på at inspirere folk til at se verden med egne øjne istedet for blot at læse om den gennem avisernes overskrifter.

Foredraget:

ALLE lande i verden inden 28

Henrik Jeppesen fortæller om nogle af de vilde ting han oplevede på sin rejse til alle lande i verden og om, hvordan det har kunnet lade sig gøre på et meget lavt budget. F.eks. om at købe billetter fra Danmark til Afrika for 44 kroner, være turist i Syrien under krigen, møde premierministeren i Tripoli, blaffe med flere hundrede biler for at spare penge, og hvordan han fik over 100 flyselskaber til at sponsorere ham. Foredraget vil altså byde på anekdoter om vilde oplevelser, rejsetips og et indblik i den personlige udvikling, han har gennemgået, ved at rejse alene i mere end 2.500 dage.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Forbrug, Livserfaring, Motivation, Rejse, Verden

Log in with your credentials

Forgot your details?