Helene Hørlyck

Helene Hørlyck er en internationalt eftertragtet sangcoach og inspirator for verdens største sangere og artister med hele verden som sin arbejdsplads. Få med Helene Hørlyck en unik og øjneåbnende oplevelse med internationalt stjernestøv og inspirerende peptalk. Fra en unik dansk, international sangerinde, og lær hvordan man SELV kan gøre en forskel i sit liv og se mulighederne i en global verden, hvor alt faktisk er muligt.

Beskrivelse

Om Helene Hørlyck

Helene Hørlyck er født i Indien og har haft en barndom, hvor hun flyttede til et nyt land hver 4. år. Hun rejste direkte fra 3G på Horsens gymnasium ud i verdenen, for at udleve sin drøm som sangerinde.

Helene Hørlyck har nu 3 pladeudgivelser bag sig af egne kompositioner, samt adskillige features og kollaborationer i USA og England. Hendes seneste single “Surrender” er en duet med Grammy Award Winning Violinist Damien Escobar fra NYC – som udkom i 2018. Helene har også sunget hovedrollen i det Australske pop fænomen “Bjorn Again” i 10 år. På adskillige turnéer, samt på verdens største festivaller, spillesteder, i TV og på radio.

Helene Hørlyck står således selv i centrum på scenen som solist, MEN hun er også helt unikt holdspilleren. Hun deler generøst ud af de teknikker, som skaber en “skudsikker” performer og sanger. Det har gjort, at hun i dag internationalt er en højt eftertragtet sangcoach og inspirator. Det er hun for de største sangere og artister med hele verdenen som sin arbejdsplads. Hun er kendt fra bl.a. Simon Cowells X-FACTOR UK, hvor hun har fulgt 70 finalister fra TV programmet til de store scener. Og ikke mindst som eksklusiv sangcoach for verdens største boyband ONE DIRECTION. Som hun har været tilknyttet til fra start til slut.

– Louis Tomlinson (One Direction medlem & nuværende dommer i X-Factor UK 2018) siger:

Helene’s techniques as a vocal coach are a breath of fresh air. Her idea of working with all the elements life throws at us is a much more realistic and practical approach than most. Psychology is such a massive part of being a good performer. Helene recognises this and uses her own experience to help me as a performer. Best of both worlds, half operatic genius, half motivating football-manager-type. To get you feeling as good as you possibly can before performing”.

Helene Hørlyck har boet i London de seneste 23 år og arbejder fortsat i udlandet med de største navne i branchen. Hun arbejder nu med sin 4. solo plade, samt sin første bogudgivelse om sine erfaringer og karriere. Derfor har hun midlertidigt bosat sig i Danmark og det giver mulighed for, at vi kan tilbyde dette spændende foredrag i 2019.

Foredrag med Helene Hørlyck:

Bliv din egen X-Factor

Internationalt stjernestøv og inspirerende peptalk fra en unik dansk, international sangerinde, der har hele verden som sin arbejdsplads. Et 60 minutters foredrag om, hvordan DU bliver en “superstar” udgave af dig selv!

Foredraget tager udgangspunkt i Helene Hørlycks egen historie og ”one to one” coaching. Det giver en indsigt i, hvordan hun med sine sangtekniske værktøjer får selv de største artister i verden, til at blive en endnu bedre version af sig selv.

Helene Hørlyck bliver brobyggeren mellem det almindelige menneske og idolerne, som tit bliver set som uopnåelige. Fokus, viljen til at ændre sig og disciplin blandet med eventyrlyst er nogle af de elementer, som Helene giver videre til sit publikum. Samtidig er det også en spændende fortælling om en fantastisk coaching karriere, helt tæt på de store artister. Som arbejder med præcis de samme mentale barrierer som almindelige mennesker oplever.

Helene Hørlyck fortæller også om den lange rejse fra at sidde i bussen på vej til London – hvor man ikke vidste, hvad næste dag ville bringe – frem til at stå ved American Music Awards og bliver anerkendt sammen med verdens største stjerner.

”Bliv din egen X-Factor” er en opløftende oplevelse, som går dybt ind i kernen på, hvordan man SELV kan gøre en forskel i sit liv. Se mulighederne i en global verden, hvor alt faktisk er muligt. Det er en inspirerende historie fra en meget udansk kvinde, som ikke kender janteloven. Og derfor tror på, at man gerne må sige tingene højt, og at det virker!

Vi tør godt love, at man går fra ”Bliv din egen X-Factor” med et mere positivt livssyn og med et ønske om at forfølge sin drøm!

Foredraget kan efter aftale foregå på engelsk eller dansk.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Coaching, Kendt fra TV, Kreativitet, Kultur, Livserfaring, Medier, Motivation, Musik, Popkultur, Rejse, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Talent, TV, Underholdning, USA

Log in with your credentials

Forgot your details?