Heino Hansen

Er det vigtigt, at man har kontakt til sine nærmeste familiemedlemmer? Er det værd at kæmpe for? Hvor går grænsen for, hvor tykt blodet bånd skal være? Hver 5. dansker har på baggrund af en konflikt mistet kontakten til et eller flere af de nærmeste familiemedlemmer. Alligevel er det svært for os at snakke om, at forstå, og at acceptere.

Beskrivelse

Om Heino Hansen

Heino Hansen er komiker/radiovært gennem mere end 10 år. Han stammer fra Næstved, er uddannet bager, og har én af sin tids største funny bones, hvilket i Heinos tilfælde altid har været bundet op på en snært af alvor og seriøsitet, som han altid på den mest elegante måde formår at få til at balancere.

Foredrag:

Den Kære Svære familie

Hver 5. dansker har på baggrund af en konflikt mistet kontakten til et eller flere af de nærmeste familiemedlemmer. Alligevel er det svært for os at snakke om, at forstå, og at acceptere.
Men skal vi forstå det, og skal vi acceptere det? Heino Hansen kom til verden i 80’erne. Han var så privilegeret at lande direkte ind i en dansk kernefamilie, hvor far, mor og 4 søskende boede i et parcelhus i Næstved syd. Der var intet i hans første 9 leveår der ikke passede snorlige ind i remouladelandets idé om, hvad et lykkeligt familieliv består af.
Men, i 1993 blev Heino Hansens forældre skilt – en grim skilsmisse med mange års uværdige kampe.
I 2015 efterlyste Heino Hansen sin søster på Facebook, i Ekstra Bladet, B.T. og DR1 – under påskud af, at have billetter til hende til hans forestående DM finale i stand-up. Sandheden var en helt anden, og noget mere barsk. Han ville genskabe kontakten mellem hende og sin mor, da moderen var blevet dødeligt syg.
Hvad skete der i familien mellem 1993 og 2015? Det involverer blandt meget andet at bo i en campingvogn, en konfirmationsgave med fatale følger og en forsvundet søster.
Er det vigtigt, at man har kontakt til sine nærmeste familiemedlemmer? Er det værd at kæmpe for? Hvor går grænsen for, hvor tykt blodet bånd skal være?

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Debat, Familie, Komiker, Livserfaring, Samfund

Log in with your credentials

Forgot your details?