Geo

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær foredragsholder, der i sine foredrag blandt andet fortæller om det kræftforløb, han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et nærværende, levende og tankevækkende foredrag.

Beskrivelse

Om Geo

Geo er bedst kendt som en succesfuld komiker, men er derudover en populær foredragsholder, der i sine foredrag blandt andet fortæller om det kræftforløb, han fra 2011-2012 var igennem. Trods emnets alvor leverer Geo med masser af humor og selvironi et nærværende, levende og tankevækkende foredrag.

Foredrag:

IKK’ FOR SJOV

Foredraget med Geo er baseret på bogen af sammen navn. Et foredrag, som med humor og uden selvhøjtidelighed fortæller om det at være kræftpatient, og om samtidig at holde fast i sig selv som far, mand og komiker. Om at få en benhård behandling og om at tro på, at man kommer godt ud på den anden side. Geos fortælling er vedkommende, varm, sårbar, tankevækkende, inspirerende og ikke mindst underholdende.
Komikeren Geo fik i efteråret 2011 konstateret testikelkræft. Han blev opereret, erklæret rask og optrådte i julen som vært på Kræftens Bekæmpelses store indsamlingsshow ComedyAid.
Til Geos halvårs rutinekontrol fandt lægerne en spredning til lungerne, hvilket resulterede i endnu en operation fulgt op af 9 ugers opslidende kemobehandling. Det blev 9 uger med smerte, mistet hår, tunge tanker og grin. For ja, humoren blev Geos våben i kampen mod kræften.
Geo fortæller tragikomisk om pinlige sædprøver, om portører som vil have jokes på operationsgangen, om kønsbehåring som falder af (det er der da ingen, der har fortalt???) og om kun at ville have frosne ærter til morgen-, middag- og aftensmad.

HVA’ SÅ NU?

Oplev et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor fortæller om de tragedier, han har oplevet gennem livet, og hvordan han har vendt dem til noget positivt.
I foredraget vender Geo tunge emner såsom sin fars terror gennem hele livet, sine karrieremæssige fejltagelser, sin sygdom og sin skilsmisse, alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren heller går tabt.
Geo kommer med nogle vilde eksempler på de absurditeter, hans far har udsat ham og hans familie for. Han fortæller, hvordan han har brugt disse professionelt ved at bygge flere ekstreme humorkarakterer i skuespil og tv-produktioner op omkring hans persona – og ikke mindst hvordan han har kunnet bruge sin fars afvigende mentale tilstand til at komme igennem ekstremt pressede situationer.
Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også – har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Men selv hvor det så allermest sort ud, har Geo formået at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet hver gang. I processen med at rejse sig igen fortæller Geo, hvilke redskaber han bruger mentalt, når han er allermest presset.

Søn af en Psykopat

Geo er opvokset med en far der var psykopat og han har åbent fortalt sin historie om, at være søn af en psykopatisk far i Thomas Skovs P1-udsendelse ”Far der er noget vi skal tale om” og i dokumentaren på DR1 ”Din Psykopat”. I foredraget fortæller Geo hudløst ærligt om sin til tider svære opvækst med en psykopat så tæt inde på . I foredraget forsøger han at give et helstøbt billede af sin far som menneske, hvor han stammede fra og hvad han arbejdede med, og hvordan de psykopatiske træk kom til udtryk i dagligdagen. Geo´s far kunne, når han ville, holde Geo´s mor og resten af familien i et jerngreb med løgne, trusler og vold, et greb, de siden alle på deres måde har måtte kæmpe for at komme ud af.
Foredraget slutter med en spørgerunde, da emnet berører mange og som oftest vækker rigtig mange spørgsmål fra publikum.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Kendt fra TV, Komik, Komiker, Livserfaring, Livskvalitet, Livsstil, Motivation, Selviscenesættelse, Selvopfattelse, Stand-up, Sundhed, Underholdning, Vindermentalitet

Log in with your credentials

Forgot your details?