Flemming Jensen

Flemming Jensen er romanforfatteren, skuespilleren, manden bag Lunte og Nissebandens tre eventyr, og en af landets mest elskede satirikere. Oplev ham fortælle om det grønlandske fangersamfund, han har levet og leet i.

Beskrivelse

Om Flemming Jensen

Oplev romanforfatteren, skuespilleren, manden bag Lunte og Nissebandens tre eventyr, og en af landets mest elskede og altid morsomme satirikere Flemming Jensen. Han er kendt for at tilpasse sig de situationer, han befinder sig i. Hans talent er ubestridt, og hans alsidighed er særdeles stor. Flemming Jensen skriver og instruerer selv, og er i det hele taget idémanden bag en lang række succeser de senere år. Som den morsomme mand alene på scenen ved forenings- eller firmafester, er Flemming Jensen i en klasse helt for sig selv. Han har en fantastisk evne til at tryllebinde sit publikum, når han med enkle men sikre virkemidler får alle i lokalet til at le højt.

Forud for hvert enkelt arrangement tager Flemming Jensen kontakt med arrangøren, med henblik på en målretning af sit program mod netop det aktuelle publikum. Ud over sit store engagement som skuespiller og konferencier, har Flemming Jensen også, når tiden tillader det, mod på at underholde som foredragsholder.

Foredrag

Med sit rejse-foredrag tager Flemming Jensen udgangspunkt i romanen JAKOB, der udkom 23. august 2010, og fortæller om det grønlandske fangersamfund, han har levet og leet i.

Emnet er alvorligt, men det hele sker i en hvirvelvind af anekdoter, latter og munter fornøjelse ved vore forskelligheder.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Anekdoter, Humor, Kendt fra TV, Komiker, Livserfaring, Rejse, Samfund, Skuespiller, Verden

Log in with your credentials

Forgot your details?