Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard er en rutineret entertainer i den danske underholdningsbranche og er kendt for en lang række showturneer, TV-shows og fjernsynsreklamer. Nu laver Finn Nørbygaard også foredrag, som er underholdende, tankevækkende og fyldt med brugbar indsigt og seriøse budskaber.

Beskrivelse

Om Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard er en rutineret entertainer i den danske underholdningsbranche og er kendt for en lang række showturneer, TV-shows, fjernsynsreklamer og sit samarbejde med Jacob Haugaard. Finn er uddannet folkeskolelærer, og nåede at undervise i 8 år på folkeskoler, ungdomsskoler og aftenskoler, men har siden 1986 ernæret sig som komiker og entertainer. i 2014 udgav han bogen “Tillykke med din krise – en komiker bag facaden”.  Finn Nørbygaard er også aktuel i radioprogrammet Finnsk terapi, hvor han på en sjælden intim og nær måde har kendte mennesker i sine kyndige hænder og formår at få dem til at udkomme på en helt ny måde.

Nu laver Finn Nørbygaard også foredrag, og de fylder mere og mere i hans kalender. Hans foredrag er underholdende, tankevækkende og fyldt med brugbar indsigt og seriøse budskaber, og er altid tilpasset den konkrete målgruppe og sammensat efter kundens ønsker.

Foredrag:

Rejs dig og kom igen, stærkere!

Finn Nørbygaard har i dette foredrag fokus på de store ressourcer vi alle har til rådighed i personlige krisesituationer. En krise kan gøres til en katalysator for fornyet livsenergi, hvis man har de rigtige ressourcer, og dette giver Finn Nørbygaard publikum indsigt i på bedste vis.
Foredraget er et livsbekræftende indlæg, som ikke er målrettet et bestemt slags publikum, men kan bruges i alle forsamlinger.
Desuden mener Finn at vi som individer kan nyde godt af mange af de samme redskaber, som bruges, når virksomheder skal nytænkes og og underskud skal vendes til overskud.
Finn Nørbygaards terapeutiske uddannelse satte gang i en større indre “oprydning”, som formidles videre til publikum med humor og stor selvironi.

Humor

I dette foredrag tager Finn Nørbygaard fat på begrebet humor og alle dets facetter; venlig, spids, provokerende, pjattet eller bare ligegyldig.
Humor er noget, vi alle sammen har brug for i livet, om det så er på højt eller lavt niveau. Finn Nørbygaard fortæller om sit arbejde med humor, og hvordan han i løbet af årerne har udviklet sin måde at anskue begrebet på. Blandt andet brug af humor i reklamer, som de fleste jo ved, han kender til, fra sin medvirken i Squash reklamerne.
Med humor følger ofte latter, og i sidste del af foredraget kommer Finn ind på hvad latter gør for krop og sjæl.

Inspiration og kreativitet

Finn Nørbygaard påpeger at inspiration er kreativitetens moder. Han kommer ind på, hvordan det er at skabe noget i inspirationens rus, om det er helt fra barnsben af i sandkassen, eller en maler bag sit lærred. Dog kan manglen på inspiration og dennes medfølgende rus blive et decideret problem, og Finn Nørbygaard fortæller hudløst ærligt om den rastløshed, som kan blive følgen af dette. Livet kan føles fattigt, hvis forholdet imellem inspiration og kreativitet ikke fungerer optimalt.

Engle og dæmoner

Vi har alle engle og dæmoner i vores liv. Nogle mærkes ikke synderligt af dette, imens andre kæmper med deres dæmoners besættelse uden oplevelse af englehjælp hele livet igennem. Nogle går ned over det, andre bliver store kunstnere. Finn Nørbygaard fortæller bl.a. om hvordan hans materielle rigdom på forunderlig vis pustede til hans egen dæmon. Kun ved at se dæmonerne i øjnene, kan man bekæmpe deres tag på ens liv, og Finn fortæller om dette med eksempler fra sit eget og andre kendte menneskers liv.

Samarbejde og kommunikation

Det er vigtigt at kunne samarbejde med andre mennesker privat og i arbejdssituationer. Finn Nørbygaard betragter dog “samarbejde” fra en anden synsvinkel, nemlig ved at sætte fokus på det vigtigste samarbejde i vores liv: samarbejdet mellem hoved og krop. Dette er noget vi især i den vestlige verden kan have svært ved. Og det er Finn Nørbygaards påstand, at en ubalance på dette område kan skabe store problemer. Finn Nørbygaard har selv erfaret hvordan mislighold af samarbejdet mellem krop og sind har medført et psykisk knockout. Vi kommunikerer som mennesker altid både bevidst og og ubevidst. For at få en oplevelse af at leve et meningsfuldt liv er det vigtigt at vi kommunikerer på en måde som virker rigtig for os. Der inddrages også eksempler fra erhverslivet og hvordan firmaer kan lave helt forkerte kommunikationsstrategier.

Yderligere information

Person

Foredragsholder

Emner

Adfærd, Anekdoter, Humor, Kendt fra TV, Komiker, Kommunikation, Livserfaring, Livskvalitet, Livsstil, Motivation, Samfund, Selviscenesættelse, Selvopfattelse

Log in with your credentials

Forgot your details?